BIST 9.984
DOLAR 32,39
EURO 34,74
ALTIN 2.432,54
HABER /  GÜNCEL

Kameralar tamirdeymiş!

Güvenlik kameralarındaki görüntüleri incelemek isteyen polis tam bir şaşkınlık yaşadı.

Abone ol

Güvenlik kameralarındaki görüntüleri incelemek isteyen polis tam bir şaşkınlık yaşadı. Çünkü kameralar hiç bir çekim yapmamış. İşin aslı daha sonra ortaya çıktı....
Sadırgan Alparslan Aslan'ın önceki gün de Danıştay binasına geldiği, Danıştay 2. Daire Başkanı Mustafa Birden'in kapısını zorladığı belirtildi.

Aslan olaydan bir gün önce Danıştay'a gelerek 2. Daire'nin bulunduğu ek binanın 5. katına çıkmış. Müzakerenin yapıldığı yerde Daire Başkanı Mustafa Birden'in kapısını kontrol ederek keşif yapmış. Saldırının meydana geldiği Danıştay 2. Dairesi, Danıştay ana binasının arkasındaki ek binanın 5. katında bulunuyor. Ek binaya aradaki tünel şeklindeki bağlantı yoluyla geçiliyor. 5. katta 2. Daire'nin başkan ve üyelerinin odaları bulunuyor. 2. Daire Başkanı Mustafa Birden'in 5. katın köşesinde bulunan geniş odası aynı zamanda müzakere amacıyla da kullanılıyor. Bu arada Danıştay binasının çevre güvenliğini sağlamak amacıyla yerleştirilen kameraların bozulduğu öğrenildi. Olayın ardından kamera görüntülerini incelemek isteyen polis yetkilileri, kameraların hiç çekim yapmadığını görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Yapılan inceleme sonrasında bozulan kameraların tamir için OYAK'ın güvenlik şirketine gönderildiği belirlendi.

Kaynak:Zaman