BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kamer Genç'ten Sayan'a ahlaksız davet

Tunceli Milletvekili Kamer Genç, eski sevgilisi olduğunu söyleyen Hayal isimli kadının 'sünnetsiz' iddialarına cevap verdi.

Abone ol

İNTERNETHABER / Dün Seda Sayan'ın programına çıkarak CHP'li Milletvekili Kamer Genç'le Meclis odasında aşk yaşadığını iddia eden Hayal'e ve Hayal'in iddialarına çanak tutan Seda Sayan'a, CHP'li vekilden çok sert yanıt geldi: 'Seda Sayan sünnetsiz miyim değil miyim gelsin öğrensin!..'

Dün sabah Seda Sayan'ın programına katılan ve kendisini Kamer Genç'in eski sevgilisi olarak tanıtan hayal, Genç ile 3 yıl oğluna tuttuğu evde birlikte olduklarını anlatmıştı.

Seda Sayan da oryantallik yapan Hayal adlı kadının bu ithamlarına zemin hazırlayarak, sorularıyla çirkin bir tablo ortaya koymuştu.

İşte dün yayınlanan ve basına konu olan bu programın ardından öfkelenen CHP'li milletvekili Kamer Genç, açtı ağzını yumdu gözünü. Bundan tam 15 yıl önce Hayal'in yine aynı iddialarla karşısına çıktığını ve iddiaları hukuki açıdan yalanladığını belirten Genç, tazminat kazandığını da vurguladı.

GENÇ KADININ İDDİALARI NEYDİ?

Hayal isimli genç kadın dün; Kamer Genç'le bir dönem birliktelik yaşadığını, Meclis'teki odasında Kamer Gençle ilişkiye girdiğini, Genç'in viagra kullandığını ve de kendisinin sünnetsiz olduğunu iddia etmişti.

'SEDA SAYAN GELSİN KONTROL ETSİN!'

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve Erkan Tan'ın sunduğu programa konuk olan Tunceli Milletvekili Kamer Genç, hakkındaki iddialara tepki gösterirken Seda Sayan'a da öyle bir cevap verdi ki, izleyenlere büyük bir şaşkınlık yaşattı.

Genç Seda Sayan'a böyle çıkıştı;

'Bundan 15 yıl önce bu iddiaları ben hukuki açıdan yalanladım. Tazminat kazandım. Seda Sayan da çıkmış yok sünnetsizmişim falan diyor. O zaman ben Seda Sayan'a bir şey teklif ediyorum, gelsin baksın bakalım ben sünnetsiz miyim sünnetli miyim. Yani bunları konuşurken utanıyorum ama ne diyeyim'

İŞTE GENÇ'İN O SÖZLERİ