BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,07
ALTIN 2.469,37
HABER /  DÜNYA

Kamer Genç’e partisinden sert tepki

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tunceli Milletvekili Kamer Genç’e bir tepki de kendi partisinden geldi. CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, "...

Abone ol

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Tunceli Milletvekili Kamer Genç’e bir tepki de kendi partisinden geldi. CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, "Bir insan kendini ve bağlı bulunduğu kurumu nasıl böyle düşürür, böyle siyaset tarzı olmasın" dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Faik Tunay, Kamer Genç’in Japonya Milli Günü resepsiyonunda Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a yönelik tepkisini eleştirdi. Tunay, "Bir insan kendini ve bağlı bulunduğu kurumu nasıl böyle düşürür, böyle siyaset tarzı olmasın! Bir ülkenin Başbakanının da, Cumhurbaşkanının da eşlerinin her yerde ve her zaman konuşma hakkı vardır. Bana oyu veren millet, yetkiyi veren millet, benim eşim benim en zor anımda yanımda ise, benim destekçim ise, adeta benim yarım gibiyse o zaman milletin ona da verdiği yetki hakkı vardır. Şimdi buradan soruyorum bu ayıp, Emine Erdoğan’a değil başka birine yapılsaydı feministler ayağa kalkmaz mıydı? İlke ve duruş kişiye göre olmaz" ifadelerini kullandı.
(İHA)