BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kamer Genç'e fena saydırdı! Sarhoş...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Emine Erdoğan'a bağıran Kamer Genç hakkında yeni bir açıklama yaptı.

Abone ol

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç'in Emine Erdoğan'a sözlü saldırı gerçekleştirdiği olaya ilişkin detayları anlattı.

Kanal 24'de canlı yayına çıkan Yıldız, Kamer Genç'e "Dengesiz... Meclis'in yüz karası" dedi.

Yıldız, Genç'in ayrıca 'sarhoş' olduğunu da kaydetti.

BİR TEPKİ DE ÇELİK'TEN

Genç'e AK Parti kanadından bir tepki de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik'ten geldi. Çelik, twitter'dan olay karşısında sessiz kalan CHP yönetimine yüklendi, ihraç çağrısında bulundu.

HEM DENGESİZ HEM MECLİS'İN YÜZ KARASI

Yıldız'ın dün geceye yönelik açıklamaları...

"...Sayın Başbakanımızın eşi hanımefendi, Büyükelçi'den sonra konuşma yapıyor, ben de protokol kısmında bulunuyorum. Ve bu arada adamın bir tanesi bağırıyor. İlk anda anlamıyorum.

Sayın Başbakanımızın eşine "hangi sıfatla konuşuyorsunuz" diyor.

Bu aile içerisinde, Meclis'in içerisindeki her türlü dengesizliğini ve her türlü işlerini biliyoruz kendisinin. Ama orada yabancı misyon şeflerinin, büyükelçilerin bulunduğu bir ortamda içkili bir vaziyette böyle bir ifade kullanması bizim bir nevi Türkiye'nin içerisindeki aile içi konunun dışarı taşması demektir.

Kamer Genç'in ne kadar dengesiz ve Meclis'in ne kadar yüz karası olduğunu bilmeyen yoktur.

KAMER GENÇ CHP'NİN PROBLEMİ

Ama ben asıl suçu burada CHP'ye buluyorum. Eğer buraya yalnızca içki içmek adına geliyorsa bir insan bu CHP'nin problemidir. Temsil makamında olan birisinin bunu bu şekilde yapması doğru değildir. Kurumsal olarak bunu çok yanlış buluyorum.

Ben onu ittirdim. Açıkçası çünkü salondan çıkmasını istedim. Ve onun da düzgün laftan anlamadığını bildiğim için burada bunu yapmaması gerektiğini söyledim."

"GÖRMEKTEN UTANIYORUM, MAHCUBİYET DUYUYORUM"

Yıldız, dün akşam kriz sonrası yaptığı açıklama ise şunları şöylemişti:

"Kendisini görmekten utandığım bu insandan, mahcubiyet duyuyorum. Arkadaşlar bu kadar sakin biri olarak bu kadar sinirlendiğimi soruyor. Ben nasıl kayıtsız kalayım. Böyle şey olur mu? CHP'nin kurumsal olarak harekete geçmesini istiyorum. Benim o adamı salondan çıkarmam gerekiyor. Uluslararası bir arenada bu adamın çıkardığı rezilliktir. Hem CHP'nin hem de Meclis'in bu anlamda tedbir alması gerekiyor. Bedava bulduğu için içki içip, bunu yapması doğru bulmuyorum. Aşırı alkollüydü resepsiyonda."

BİZİ ASIL ŞAŞIRTAN...

AK Parti'li Hüseyin Çelik, attığı tweetle CHP yönetimine yüklendi. Kamer Genç'in yaptıklarına şaşırmadıklarını söyleyen Çelik, "Başbakanımızın eşine terbiyesizlik eden bu adam bizi şaşırtmadı. Ona hak verenler ve bu rezilliğe suskun kalan CHP yönetimi bizi şaşırtıyor" dedi.

ekran-resmi-2013-11-27,-11.29.58.png

ekran-resmi-2013-11-27,-11.31.38.pngekran-resmi-2013-11-27,-12.02.57.png

KAMER GENÇ RESEPSİYONDA KRİZ YARATTI... TIKLAYIN

Ankara'da Emine Erdoğan'a tepki gösteren CHP Milletvekili Kamer Genç ile korumalar arasında arbede yaşandı.

16183.20131127111613.jpg