BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Kamer Genç’i topa tuttu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik , Tunceli Milletvekili Kamer Genç’e büyük tepki gösterdi ve CHP’ye bir hatırlatma yaptı.<br/>...

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik , Tunceli Milletvekili Kamer Genç’e büyük tepki gösterdi ve CHP’ye bir hatırlatma yaptı.
Kamer Genç’in Japonya Milli Günü resepsiyonunda Başbakan Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın konuşma yapmasına tepki göstermesini eleştiren Hüseyin Çelik sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı:
"CHP’nin ’Ölü evinin yasçısı, düğün evinin defçisi’ vekili, Japon Büyükelçiliğinde de bitivermiş ve kendisine çok yakışan bir şey yapmış. Başbakanımızın eşine terbiyesizlik eden bu adam bizi şaşırtmadı. Ona hak verenler ve bu rezilliğe suskun kalan CHP yönetimi bizi şaşırtıyor. Hatırlanacaktır, AK Parti’li bir gencin CHP Milletvekili Sn. Pavey’e yaptığı terbiyesizlik karşısında, Sn. Pavey’den parti adına özür diledim. Sadece özür dilemekle kalmadık, o genci derhal partiden ihraç ettik. Bakalım CHP kendi ’Genç2ine ne yapacak. Yapılacak olan yakışandır."
(İHA)