BIST 9.590
DOLAR 32,49
EURO 34,58
ALTIN 2.475,25
HABER /  MEDYA

Kalp Atışı son bölüm neler oldu 13.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Show Tv'nin ilgiyle izlenen dizilerinden biri olan Kalp Atışı dün 12.bölümüyle ekranlara geldi. Kalp Atışı son bölüm neler yaşandı Eylül ve Ali Asaf arasında neler oluyor? Peki Kalp Atışı 13.bölüm fragmanı yayınlandı mı detaylar haberimizde.

Abone ol

Başrollerini Öykü Karayel ile Gökhan Alkan'ın paylaştığı izlenme rekorları kıran Kalp Atışı dün 12.bölümüyle ekranalara geldi. Herkesin nefesle tuttuğu son bölümde neler yaşandı? Merakla Kalp Atışı 13.bölüm beklenirken yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 

Kalp Atışı 12. Bölümünde; Selim’in itirafı üzerine, Ali Asaf’ın da aynı korumacı tavrı Eylül’ün oldukça gerilmesine sebep olur. Fakat bu sefer Ali Asaf da farklıdır. Eylül karşısında bambaşka bir Ali Asaf bulur. Bu gerginlikte, Eylül’ün kız kardeşi İpek’in, Ali Asaf’ın yanında yer alması da Eylül’ü iyice kızdırır.  

İpek hastanedeki ilk gününde herkes için etkileyicidir. Sinan ise Bahar’ın intikamı için hamlelerini yaparken, hiç beklemediği bir sürpriz ile karşılaştı. Tüm bunlar yaşanırken Ali Asaf öğrendiği gerçek sonrasında şoka uğradı. 

KALP ATIŞI 13.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dün ekrana gelen 12.bölümden sonra herkes Kalp Atışı'nın yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Fakat Kalp Atışı 13.yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.