BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.418,75
HABER /  GÜNCEL

Kaldırım: ’’ Gelecek sezon daha zor olacak’’

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, kazanılan şampiyonluktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi. <br/>Fenerbahçeli futbolcu Ha...

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, kazanılan şampiyonluktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu söyledi.
Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde şampiyonluk dolayısıyla yapılan barbekü partisinde İHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Kaldırım, kendisi için bu yıl kazanılan şampiyonluğun bir ilk olduğunu belirterek, tadını çıkarmak istediğini ifade etti.

“GELECEK SEZON DAHA ZOR OLACAK”
Fenerbahçeli futbolcu Hasan Ali Kaldırım, profesyonel futbolcular olarak her zaman motivasyonlarını üst düzeyde tutmak zorunda olduklarına değinerek, “İki senedir rakibimize kaptırmıştık ve şampiyon olamamıştık. Onun için üstümüzde biraz baskı oluşmuştu. Bu durumu bu sene kendimiz için avantaja çevirdik ve açık ara şampiyon olduk. Gelecek yıl da çok büyük rekabet olacağını düşünüyorum. Sadece biz değil, diğer takımlar da şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklar. Onun için gelecek sezon daha zor olacak. Şimdiden gelecek seneye hazırlanmayı düşünüyoruz” dedi.

“DAHA FAZLA FORMA ŞANSI BULMAK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM”
Fenerbahçe Kulübü ile sözleşmesinin devam ettiğini hatırlatan Kaldırım, “Bu yıl çok fazla forma şansı bulamadım. Gelecek yıl daha fazla oynamayı planlıyorum. Bunun için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
(İHA)