BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.406,21
HABER /  GÜNCEL

Kesimal, gelecek sezon için iddialı konuştu

Fenerbahçeli futbolcu Serdar Kesimal, gelecek yıl da şampiyon olarak dördüncü yıldızı ilk takan takım olmak istediklerini söyledi. <br/>Fene...

Abone ol

Fenerbahçeli futbolcu Serdar Kesimal, gelecek yıl da şampiyon olarak dördüncü yıldızı ilk takan takım olmak istediklerini söyledi.
Fenerbahçeli tecrübeli futbolcu Serdar Kesimal, İHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Kesimal, 3 senelik emeğin sonunda kazanılan şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

“DÖRDÜNCÜ YILDIZI TAKAN İLK TAKIM OLMAK İSTİYORUZ”
Kazanılan şampiyonluğun çok büyük bir önemi olduğunu vurgulayan sarı-lacivertli futbolcu, “3 senelik emeğin sonunda bu şampiyonluğu yaşıyoruz. Çok mutluyuz. Çok gururluyuz. 19. şampiyonluğumuzu yaşıyoruz. İnşallah önümüzdeki yıl da şampiyon olup, dördüncü yıldızı takan ilk takım biz oluruz” dedi.

“TEK KULVARDA İLERLEMEMİZ BİZİM İÇİN BÜYÜK BİR AVANTAJDI”
2013-2014 sezonunda tek kulvarda olmalarının kendileri açısında büyük avantaj olduğuna değinen Kesimal, “Her hafta bir maça konsantre olmak daha kolaydı. Bu doğrultuda da zaten diğer takımların ne yaptığının pek bir önemi yoktu. 3 hafta öncesinden şampiyonluğu ilan etmek tabi ki çok güzel bir şey. Bu durum da takım içerisindeki havanın ne kadar iyi olduğunu gösteriyor. İnşallah bu hava hiçbir zaman bozulmaz ve böyle devam eder” diye konuştu.

“GELECEK SEZON ESKİ FORMUMA KAVUŞMAK İSTİYORUM”
Kesimal, bu sezon ligdeki bireysel formasını da değerlendirerek, şöyle devam etti:
“Benim açımdan sezon maalesef şanssız ve kötü başladı. Sonrasında bilindiği üzere bazı kötü olaylar oldu ama bunlar geride kaldı. Artık önüme bakıyorum. İnşallah önümüzdeki sezon hayırlısıyla tekrardan eski formuma kavuşurum.”
(İHA)