BIST 10.164
DOLAR 32,36
EURO 34,70
ALTIN 2.390,10
HABER /  GÜNCEL

Demirel: ’’Biz büyük bir aileyiz’’

Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, sarı-lacivertli camia olarak çok farklı durumlara maruz kalmalarına rağmen, başarıları...

Abone ol

Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, sarı-lacivertli camia olarak çok farklı durumlara maruz kalmalarına rağmen, başarılarını şampiyonluk kupası ile taçlandırdıklarını söyledi.
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde, 19. şampiyonluk kutlamaları sırasında Fenerbahçe kaptanlarından Volkan Demirel, İHA’ya özel açıklamalarda bulundu. Demirel, Fenerbahçe camiası olarak çok büyük bir aile olduklarını belirterek, daha güzel şeylere layık olduklarını ifade etti.

“ŞAMPİYONLUK KUPASI KOLAY KAZANILMADI”
Fenerbahçe’nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, puan farkından dolayı kolay bir şampiyonluk süreci geçirmiş oldukları düşünülse de sürecin kendileri açısından kolay olmadığına değinerek, “Kolay gözükse de öyle olmadı. Hem puan farkından hem de önde bitirdiğimiz ay itibariyle fazla kolay gibi gözüktü ama bizim için çok zor bir sezondu. Güzel bitti ve çok güzel taçlandırdık” dedi.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”
Demirel, Fenerbahçe camiası olarak bu yıl çok büyük olaylara imza attıklarını vurgulayarak, “Şampiyonlukmuş, kupaymış, bunların bizim için bir önemi yok. Çok büyük olaylara imza attık, çok farklı durumlara maruz kaldık. O yüzden bu şampiyonluk sadece bu durumların bir tacıdır, mükafatıdır. Biz Fenerbahçe olarak daha güzel, daha büyük şeylere layığız. Biz büyük bir aileyiz. Sayın başkanımız, sayın babamız, sayın Aziz Yıldırım’la beraber çok güzel bir aile olduk. İnşallah da bu aileyi en iyi şekilde devam ettireceğiz” diye konuştu.

“FENERBAHÇE - GALATASARAY DERBİSİ, TÜRK FUTBOLUNUN BAYRAMIDIR”
Lig boyunca gerek derbi maçlarından önce gerekse de diğer maçlarda yaşanan atışmaların futbolun doğasında olduğunu belirten Demirel, “Her derbiden önce atışmalar oluyor. Bundan sonra da olacaktır. Fenerbahçe - Galatasaray maçları Türk futbolunun bayramıdır. Süper Kupa maçı zamanı geldiğinde, tekrar o maç ile ilgili düşüncelerimizi konuşuruz” ifadelerini kullandı.
(İHA)