BIST 10.707
DOLAR 32,18
EURO 34,96
ALTIN 2.426,07
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kahramanmaraş kahvaltıda masaya yatırıldı!

Kahramanmaraş Lider İşadamları Derneği İnşaat Kurulu, geleneksel kahvaltı günlerinde bir araya geldi.

Abone ol

Kahramanmaraş Lider İşadamları Derneği (KALİDA) İnşaat Kurulu Başkanı İbrahim Çakmak, kurul çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini belirterek, "Kahramanmaraş için elimizden geleni yapacağız" dedi.

KALİDA'nın geleneksel kahvaltı günlerinde İnşaat Kurulu üyeleri EDO Markasi Kafe'de bir araya geldi. Burada üyelere hitap eden Kurul Başkanı İbrahim Çakmak, üyelerinin, Kahramanmaraş'ta inşaat sektörünün yarısından fazlasını oluşturduğunu kaydetti. Genç, dinamik ve enerji dolu üyelerin ülke ekonomisine katkı sağladığını belirten Çakmak, kurul olarak ekip ruhuyla iyi işlere imza atacaklarını dile getirdi.

Kahramanmaraş için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını ifade eden Çakmak, "1,5 sene önce kurulan kurulumuz genç ve dinamik yapısıyla çalışmalarını sürdürüyor. Zaman zaman yeni gündemlerle bir araya gelerek şehrimiz için iyi hizmetler ortaya koyabilmek için çaba harcayacağız" diye konuştu.

KALİDA Yönetim Kurulu Üyesi Durmuş Karcıoğlu ise, yaptığı konuşmada, iş gezilerinin önemine vurgu yaparak, bu tür organizasyonlara katılımın sağlanması gerektiğini söyledi. Toplantıda ARMADAŞ Bölge Müdürü Uğur Dilipak, binalarda doğalgaz tesisatının nasıl olması gerektiği ile ilgili sunum yaptı. KALİDA üyesi işadamlarından İnşaat Mühendisi Sıtkı Okumuş da depremle ilgili bazı bilgileri katılımcılarla paylaştı. Özelikle 1999'dan önce yapılan binaların güçlendirilmesi gerektiğinin altını çizen Okumuş, insanı depremin değil, kalitesiz binanın öldürdüğünü sözlerine ekledi. Program, derneğin Güney Afrika'ya düzenlediği iş gezisine katılan işadamlarının izlenimlerini aktarmasıyla son buldu.