BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.435,89
HABER /  GÜNCEL

Kağıthane'de feci kaza!

Kağıthane'de yolun karşısına geçmek için refüjde bekleyen anne-kıza Özel Halk Otobüsü çarptı....

Abone ol

Kaza, Kemerburgaz Caddesi Kağıthane meydanda saat 23.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre; Abdülkerim Aksungur'un kullandığı 34 ETJ 13 plakalı Özel Halk Otobüsü yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hâkimiyetini kaybederek orta refüje çıktı. O sırada otobüs refüjde bulunan anne-kıza çarptı.

Kazada anne Aliye Akyüz ve kızı Hatice Akyüz çarpmanın etkisiyle yere savruldu. Otobüs ise kaldırımdaki trafik levhalarını ve demir dubaları kırarak durabildi. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine sağlık ekipleri beklenirken, yaralılara o sırada yoldan geçmekte olan bir kadın tarafından ilk müdahaleleri yapıldı. Aliye Akyüz'e kalp masajı yapan kadın, olay yerine gelen sağlık ekiplerine de yardım etti. Hatice Akyüz olay yerinde yapılan müdahale sonrası sağlık ekipleri tarafından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Aliye Akyüz sağlık ekipleri uzun süre kalp masajı yaptı. Ancak tüm müdahalelere rağmen Aliye Akyüz kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

MERAKLI VATANDAŞLAR ENGEL OLDU
Sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken çevrede bulunan onlarca meraklı vatandaş sağlık ekiplerinin ve polisin görevini yapmasını güçleştirdi. Polis meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırmak için yoğun çaba harcadı.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLDÜ
Kızgın kalabalığın tepkisini alan otobüs şoförü Aksungur polis tarafından hemen polis otosuna alınarak Sadabat Polis Merkezine götürüldü. Cenaze Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülürken, kazayla ilgili inceleme başlatıldı.