BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,08
HABER /  GÜNCEL

Çorlu'da doktora şiddet iddiası!

Çorlu'nun tek kardiyolog olarak çalışan doktor, hasta saldırısına uğradığını iddia ederek şikayetçi oldu.

Abone ol
Çorlu Devlet Hastanesi'nde, hastanın saldırısına uğradığını ileri süren doktor, şikayetçi oldu.
 
Çorlu Devlet Hastanesi'nde tek kardiyolog olarak çalışan Dr. Fatih Çavdar (34), poliklinikte bir hastasını muayene ettiği sırada, H.U'nun (50) içeri girerek kendisine hakaret ettiğini ve fiziksel saldırıda bulunduğunu ileri sürdü. Çavdar, Çorlu Emniyet Müdürlüğü'ne giderek H.U'dan şikayetçi oldu.
 
Dr. Çavdar daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, kadın hastasını muayene ettiği sırada içeriye daha önce  tanımadığı H.U'nun girdiğini belirterek, ''Elindeki reçeteyi bana uzattı. 'Bana psikiyatri servisinde reçete yazıldı buna bakacakmışsınız' dedi. Ben de içerde hasta olduğunu dışarda beklemesini söyledim. Bana hakaret ettikten sonra çıktı gitti. Daha sonra tekrar odaya gelerek bana fiziksel saldırıda bulundu'' diye konuştu.
 
Tekirdağ İl Sağlık Müdürü Mehtap Şen, yaptığı açıklamada,  Çorlu Devlet Hastanesi'ne geçici bir süre için başka bir kardiyolog gönderdiklerini söyledi.
 
Olay sonrası Dr. Çavdar'ın 7 gün rapor aldığını anlatan Şen ''Bu konuyu da ben birebir kendim takip ediyorum. Konuyla ilgili bakanlığa da bilgi verildi. Avukatlarımız yargıya intikal etmiş olan bu konuyu takip ediyor. Şiddete maruz kalan Çavdar, Çorlu Devlet Hastanesi'nde tek kardiyolog olduğu için yarından itibaren Tekirdağ Devlet Hastanesi'nden geçici bir kardiyolog görevlendiriyoruz'' dedi.