BIST 10.046
DOLAR 32,45
EURO 34,64
ALTIN 2.393,45
HABER /  GÜNCEL

Kafası karıştı konsantre Kuran'ı yazdı

Kur'an'ı okuduktan sonra kafasında beliren soru işaretlerine cevap aradı. Başvurduğu yetkililer kafasını daha da karıştırdı. Bunun üzerine oturdu konsantre Kur'an'ı yazdı.

Abone ol

Kur'an'ı okuduktan sonra aklını karıştıran sorulara cevap aradı, kitap yazmaya karar verdi. Aydın Türkgücü, Diyanet İşleri Eski Başkanı M.Nuri Yılmaz ve ilk kadın vaiz Prof. Dr Beyza Bilgin'le kitabını tartıştı.

"Bir kitap okudum, hayatım değişti" dercesine, Kur'an-ı Kerim'in Türkçe mealini okuduktan sonra aklı karışmış Aydın Türkgücü'nün. Bu karışıklığı gidermek için de en doğru bildiği adrese; Diyanet İşleri Başkanlığı'na başvurmuş. Yanıtlar, kafasını daha da çok karıştırınca, kendi başının çaresine bakmaya karar vermiş O, aslında eski bir subay. 139. Dönem Kara Harp Okulu yıllığında arkadaşları O'nun için aynen şöyle yazmış: "...Arkadaşımızın; kadınlar-din ve hayat hakkındaki fikirleri basılma aşamasına gelmiştir. Bir tavsiye, onunla tartışmayın. Ona bir şey ispat edemediğiniz gibi kendi inançlarınız da sarsılabilir."

172 İSİMLİ 'İSİMSIZ' KİTAP

Ordudan emekli olmadan, kendi isteğiyle ayrılmış. Bilgisayar yazılım şirketi var ama aklı din gibi karışık bir konuda da takılı kalmış. 1994 yılında başladığı araştırmaları, bu konuda iki kitap yazmaya kadar götürmüş onu. Bir ilki gerçekleştirmiş ve 1996 yılında yazdığı ilk kitabının ismini; İsimsiz koymuş. Ama hem ismi olmayan hem de 172 ismi bulunan bir kitap olmuş bu. Çünkü; kitabını okuyanlardan kendisine isim önermelerini istediğinde ulaşan isimlerin hepsini isim olarak kabul etmiş. İkinci kitabı "Ben Hazırım Başlasın" kitabını da 1998 yılında basmış. Yaradılış senaryosunu ve Tevrat-İncil ve Kur'an'daki yaradılış senaryolarından teknolojik tanrıya ulaşmayı hedeflemiş, tezini savunan kitabını okuyan herkesi de; uğrayacakları şoklara karşılık herkesi 3 aylığına sigortalanmış.

KAFASI KARIŞIKLARA

Aydın Türkgücü, dine ilişkin kafasını karıştıran sorulara cevaplar bulamayınca "Konsantre Kur'an-ı Kerim" adımı verdiği eseri ortaya çıkmış. Bu kitabı okumadan önce uyarısın yapıyor: "İnancından memnun olanlar, huzurlu olanlar kafası karışsın istemiyorlarsa bu kitabı okumasınlar" diyor. Konsantre Kur'an-ı Kerim ve Aydın Türkgücü'nün diğer çalışmalarını www.exit.com.tr  internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Haber: Şebnem BURSALI
Kaynak: www.sabah.com.tr