BIST 10.744
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.504,14
HABER /  SPOR

Kaf-Kaf taraftarını eğitiyor

Karşıyaka, şiddetin önlenmesi için ''taraftarlarla eğitim toplantısı'' düzenledi.

Abone ol

İddaa Lig A ekiplerinden Karşıyaka Kulübü, maçlarda şiddet ve düzensizliğin önlenmesi amacıyla ''taraftarlarla eğitim toplantısı'' düzenledi.

Karşıyaka Nikah Sarayı'nda düzenlenen toplantıya Karşıyaka Kulübü Başkanı Sedat Kahraman, İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı Naci Kuru, kulüp yöneticileri ve bir grup taraftar katıldı. Toplantıda konuşan kulüp başkanı Kahraman, maçlar başlamadan bu toplantının yapılmasının önemine değindi.

Karşıyaka Kulübü için itici gücün para olduğunu belirten Kahraman, kulübün tüm ilgililerinin gayretle çalıştığını, camianın disiplin ve şeffaflık yönünde olumlu neticelere ulaştığını söyledi. Yaşar Holding ve Karşıyaka Belediyesi'nin, kulübe büyük maddi yardımlar sağladığını kaydeden Kahraman, buna rağmen geçen sezondan kalan 7 milyon YTL'lik borcun kendilerini zorladığını bildirdi.

İzmir Emniyet Müdür Yardımcısı Naci Kuru ise camialarda huzur ve güven ortamının başarıyı getirdiğini dile getirerek, ''Bu huzur ortamını bozmak isteyenler çıkabilir. Bizim görevimiz bu kişileri ortaya çıkarmaktır. Bu kişiler karşısında polisi bulacaktır'' dedi.

Karşıyaka Taraftarlar Derneği Başkanı Okan Kırmacı ise Karşıyaka taraftarının Türkiye'de olumlu bir şekilde anılmadığını, bu yıl, bu imajı yıkmaya çalışacaklarını söyledi. Toplantıda taraftarlara ''spor müsabakalarında şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair 5149 sayılı kanun'' ile ilgili bilgiler verildi.