BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.323,98
HABER /  GÜNCEL

Kadınların arasında etekli erkek

17 yaşındaki suç makinası Y.A., kız kardeşlerinin eteğini ve bluzunu giyip peçesini takmış halde yakalandı.

Abone ol

Adana'da hırsızlık ve yaralamadan 30'dan fazla sabıkası olan, 12 suçtan aranan 17 yaşındaki suç makinası Y.A., kız kardeşlerinin eteğini ve bluzunu giyip peçesini takmış halde yakalandı.

KADINLARIN ARASINDA

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, birçok hırsızlıktan dolayı yaklaşık bir yıldan bu yana aradıkları 17 yaşındaki Y.A.'nın merkez Yüreğir ilçesindeki evine sabah saatlerinde baskın düzenledi. Şehut Erkut Akbay Mahallesi 2764 sokak 11 numaralı evdeki aramada, polis bir süre Y.A.'yı bulamadı. Evin salon kısmında, bayanların bulunduğu yerde bir kişinin hareketinden şüphelenen polis, peçenin altına gizlenmiş kişinin aranan Y.A. olduğunu belirledi.

Polise yakalanmamak için kızkardeşlerinin etek ve bluzunu giyip, peçe takan Y.A. baskın yapan polisleri de şaşkına çevirdi. Gözaltına alınan Y.A.'nın bir süre önce polislerle silahlı çatışmaya da girdiği belirlendi. Son zamanlarda hırsızlıktan sabıkalı arkadaşlarıyla mal paylaşımı sırasında silahlı yaralama olayına da karıştığını tespit edilen Y.A.'nın sağ bacağında silahlı çatışmadan dolayı bir kurşun bulunduğu kaydedildi.

Cinayet Bürosu ekiplerinin de aradığı Y.A.'nın poliste 30'un üzerinde suç kaydı bulunuyor. Emniyet Müdürlüğü'nden adli mercilere sevkedilirken, kendisini gizlemeye çalışan Y.A., gazetecilerin sorularına yanıt vermedi. Polis, Y.A.'nın kardeşi, hırsızlık zanlısı 20 yaşındaki Yılmaz A.'yı da bir süre önce yakalamış, Yılmaz A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.