BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Bayer Münih İtalyan devini dağıttı

Avrupa'nın iki devi Bayern Münih ve Milan Audi Cup'ın ikinci maçında karşı karşıya geldiler.

Abone ol

Avrupa'nın iki devi Bayern Münih ve Milan Audi Cup'ın ikinci maçında karşı karşıya geldiler. İtalyan ekibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyen Bayern; Müller (2), Sene ve Schweinsteiger'in golleriyle rakibini dağıtırken, Manchester United'la finalde karşılaşmaya hak kazandı..

Bayern Munich [4 - 1] AC Milan
12' [1 - 0] Müller
80' [2 - 0] Schweinsteiger
81' [2 - 1] Pirlo
89' [3 - 1] S. Sene
90' [4 - 1] T. Müller

Yeni sezona Alkmaar'ı Hollanda da şampiyon yapan Louis Van Gaal ile başlayan Bavyera ekibi; Allianz Arena'da 4 hazırlık maçında sadece 1 galibiyeti bulunan Ac Milan'ı konuk etti.

Milli oyuncumuz Hamit Altıntop'un ilk 11'de görev yaptığı mücadelede ilk yarıda çok atak bir görüntü sergileyen Bayern, 12. dakikada Müller'in attığı golle soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda da baskılı ve istekli oynunu sürdüren Alman temsilcisi 80 dakikada milli oyuncusu Schweinsteiger'ın attığı golle rahatladı.

81'de Pirlo kaydettiği frikik golüyle Milan'ı umutlandırdı.

Ancak 89. dakika Sene attığı golle Rossoneri'nin ümitlerini bitirirken; 90'da sahneye çıkan Müller karşılaşmanın sonucunu tayin etti.

Bu sonuçla Bayern Münih, Manchester United'la finalde karşılaşmaya hak kazanırken, İtalyan ekibi ise Boca Juniors'la 3.lük maçı oynayacak..