BIST 10.083
DOLAR 32,40
EURO 34,77
ALTIN 2.431,63
HABER /  GÜNCEL

Vahşetin boyutları tüyler ürpertti

Niğde'de arkadaşının evine giden 12 yaşındaki çocuk feci bir şekilde öldürüldü. Ceset tanınmayacak haldeydi.

Abone ol

Niğde'de ilköğretim 7. sınıf öğrencisi bir çocuk arkadaşının evinde cinsel organı kesilerek iç organları dışarıya çıkartılmış şekilde ölü olarak bulundu. Zanlının akli dengesinin yerinde olmadığı belirtiliyor.

Olay Yenice Mahallesi Huzurevler Sokak Akın Apartmanı bodrum katındaki evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabah erken saatlerde Yeşil Kart işlemlerini yaptırmak için evinden çıkan Nazan Payhan, öğle saatlerinde evine geri döndüğünde içeride bir ceset olduğunu fark ederek durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı ilk incelemede, Hazım Tepeyran İlköğretim Okulu 7. Sınıf öğrencisi olduğu belirlenen Onur Serin'i (12) cinsel organı kesilmiş ve iç organları dışarıya çıkartılmış olarak buldu.

KATİL ARKADAŞININ BABASI

Öldürülen çocuğun, Nazan Payhan'ın oğlu Atmaca Nidahi Payhan ile yakın arkadaş olduğu ve eve oyun oynamak için geldiği belirlenirken, ekiplerin incelemeleri sırasında evden bir çocuğun daha zorla götürüldüğünü ileri süren vatandaş ise polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Katil zanlısı olarak aranan Nazan Payhan'ın boşandığı eşi Mustafa Payhan (37) yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelinin akli dengesinin bozuk olduğu bildirildi. Cumhuriyet Savcılığının incelemelerinin tamamlanmasının ardından küçük çocuğun cansız bedeni ambulansa konularak Niğde Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.