BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,84
ALTIN 2.433,01
HABER /  DÜNYA

Kadınlar erkekleri kediye çevirmeye çalışıyor

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesinde konser veren ünlü sanatçı Mustafa Sandal, yaptığı esprilerle hayranlarını kahkahalara b...

Abone ol

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak beldesinde konser veren ünlü sanatçı Mustafa Sandal, yaptığı esprilerle hayranlarını kahkahalara boğdu.
Yalıkavak beldesinde bulunan Palmarin Marina’da halk konseri veren Mustafa Sandal, Bodrumluları coşturdu. Yaklaşık 2 bin kişinin izlemeye geldiği konserde Sandal, sevilen şarkılarını seslendirdi. Her şarkı arasında hayranları ile konuşan Sandal, yaptığı esprilerle de bayramın ilk günü sevenlerini kahkahaya boğdu. Kendi fotoğraf makinesiyle hayranlarının fotoğrafını çeken Sandal, fotoğrafı sosyal paylaşım sitesinde paylaştı. Sandal çektiği fotoğrafları eşi Emina Sandal’a da gönderdi. Fotoğraf çektirmeden önce hayranlarına rica ederek ellerini kaldırmalarını isteyen Sandal “Konserden bir fotoğraf çekeceğim. Emina inanmaz evde. Ben Emina’ya aşkım ben konsere gidiyorum derim o da bana ‘nereye gidiyorsun’ falan derse. Bu benim ispatım olur” diyerek hayranlarının fotoğrafını çekti.

“ERKEKLER HEP ASLANDIR”
Ardından okuyacağı parçanın yorumunu yapan Sandal “Şimdi okuyacağım şarkı bayanlar ile erkekler arasındaki mevzuyu anlatan bir şarkı. Bayanlar bir konuda bir hata yapıyor. Bayanların derdi bir ormana dalıp kendilerine uyan bir aslan bulmak. Bayanlar genelde bu aslanı buluyorlar. Sonra eve getiriyorlar. Biz koca aslanları. Daha sonra ise minik minnacık bir kedi yapma telaşına düşüyorlar. Aslan gibi kükreyen hayvan miyav miyav der mi? Bence demez. Belki biraz taklit yapar. İyi bir kedi taklidi yapar ama bir aslan bir aslandır her zaman. Erkekler kendinize gelin destek verin bana” dedi.

“OĞLUM İŞİNE GELENİ DUYAR”
Sevdam şarkısını söyledikten sonra oğlu Yavuz ile ilgili de konuşan Sandal, “Yavuz kafasına göre takılan bir çocuk. Oğlumun arkası dönük diyelim ne kadar tatlı söz söylersem söyleyeyim işine gelmese dönüp hayatta bakmaz. Ben çözümünü buldum ama dondurma alalım Yavuz diyorum dönüp hemen bakıyor. Yani aile olmak anne ve baba olmak tamamen satranç işi. Hamleler ile geçiyor ömür. Çocuğu olmayanlara bir an önce tavsiye ediyorum. Çocuk yapın. Olanlar bilir o duyguyu” diyerek çocuklarına selam yolladı.
Şarkılarını söylemeye devam eden Sandal, daha sonra sahneyi geçen yıl ‘O Ses Türkiye’den elenen ve solisti olarak yanına aldığı Arzu Aktaş’a bıraktı. Sandal, “Geçen sene O Ses Türkiye’de jürilik yaparken bir anda bir ses duydum ve butona basıp döndüm. Bir şarkı ve o şarkıda bir yorum. Ve daha sonra beni seçti benim takımıma katıldı. Benim için çok mutluluk verici bir şeydi, yarışmanın sonlarına doğru onu elerken çok ama çok zorlandım. Stratejik bir nedenden dolayı elemek zorunda kaldım. Ona şöyle bir söz verdim dedim ki; ‘senin için buradaki sayfa kapanıyor ama yepyeni bir sayfa açılıyor. Bundan sonra benimle birliktesin.’ O gün bu gündür benimle birlikte çalışıyor” diyerek sahneye Arzu Aktaş’ı çağırdı. Sahneyi Aktaş’a bırakarak sahneden inen Sandal, Aktaş’ın şarkılarını dinledi.
Yaklaşık 3 saat süren canlı performans sonunda Sandal, “İyi ki Bodrum’dayım çok büyük bir enerji var” dedi.
(İHA)