BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,60
ALTIN 2.390,09
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Kadınlar Erdoğan için böyle slogan attı

Başbakan Erdoğan, partisinin grup toplantısındaki konuşmasına bu tezahüratlar altında başladı.

Abone ol

Grup Toplantısı'nda, özellikle kadın izleyiciler Erdoğan'a yoğun sevgi gösterisinde bulundu. Partili kadınlar, sık sık ''Allah'ına kurban, Recep Tayyip Erdoğan'' sloganı attı.

Başbakan Erdoğan, konuşmasının ardından, güreş ve karate şampiyonalarında madalya kazanan milli takım sporcuları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da milli sporculara eşlik etti.

Erdoğan önce, Ümit Genç Avrupa Karate Şampiyonası'nda 18 madalya kazanan Ümit Genç Karate Takımı ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Başbakan Erdoğan kendisine hediye edilen, arkasında ''26 Şubat 1954, Recep Tayyip Erdoğan'' yazılı siyah kuşak karate elbisesi giydi.

Başbakan Erdoğan, Gürcistan'da yapılan Avrupa Güreş Şampiyonası'nda madalya kazanan güreşçiler ile de hatıra fotoğrafı çektirdi. Güreşçiler adına kadın güreşçi Erdoğan'a çiçek verdi.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Abbas Gündüz ve Yönetim Kurulu üyeleri ise çözüm sürecine destek çerçevesinde Başbakan Erdoğan'a plaket takdim etti.

Erdoğan, Bosna-Hersek Üniversitesi'nden gelen öğretim üyeleri ile de hatıra fotoğrafı çektirdi.