BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  DÜNYA

Beyaz Saray'da 1 nisan şakası!

İnternette küçük başkan ismiyle video düzenleyen Robby Novak 1 nisanda Obama'nın yerine konuşma yaparak herkesi şaşırttı.

Abone ol

Barrack Obama ve ailesi ailesi, Beyaz Saray'da geleneksel Paskalya etkinliği düzenledi.

Barack Obama'nın basın açıklaması yapmasını bekleyen gazeteciler,ilginç bir sürprizle karşılaştı.

OBAMA'YI BEKLERKEN KÜÇÜK BAŞKAN İLE KARŞILAŞTILAR

Kürsüde bir anda beliren 'Küçük Başkan' herkesi şaşkına çevirdi. Durumu açıklayan Küçük Başkan, 'Galiba başkasını bekliyordunuz... Ama bugün hepimiz için 1 Nisan... Ben Çocuk Başkan'ım ve umarım hepiniz güzel bir gün geçirirsiniz...' dedi. Konuşmasını tamamladıktan sonra kapıya sıkışan 'Küçük Başkan'ın çıkışıysa biraz acılı oldu.

İnternet üzerinden 'Küçük Başkan' adıyla videolar yayınlayan Robby Novak, Barack Obama'yla 1 Nisan kutlamalarında birlikte yer aldı. İlk olarak balkondan halkı selamlayan 'Küçük Başkan', oynanan oyunların startını da verdi.

OBAMA ÇOCUKLARA KİTAP OKUDU

Beyaz Saray'da kutlanan Paskalya Bayramı'nda ülkenin her yerinden gelen bir çok davetli ağırlandı. İlk olarak Beyaz Saray'ın balkonundan halkı selamlayan ABD Başkanı, etkinlik çerçevesinde düzenlenen yumurta yuvarlama yarışmasının da hakemliğini yaptı. Obama, yarışın ardından, çocuklarla fotoğraf çektirdi. Ardından çocukları çevresine toplayan Obama, kitap okuyarak etkinliği noktalandırdı.