BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.437,24
HABER /  MAGAZİN

Bomba! Hülya Avşar 'akil insan' oluyor!

Sosyal medya bu iddiayla çalkalanıyor. Haberi veren Ankara'dan kulisleri ile bilinen gazeteci olunca 'iddia kulağa' gerçek gibi gelmeye başladı.

Abone ol

  İNTERNETHABER - Şaka gibi ama 'gerçek' çıkarsa şaşırmayın! İddiayı Hürriyet'in 'kulis' haberleri almadaki mahareti ile bildiğimiz Ankara temsilcisi Metehan Demir dile getirdi. Hülya Avşar, Erdoğan'ın 'akil insan' listesinde.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün grup toplantısında "akil insanları" tespit ettiklerini duyurdu. İlk toplantı da Perşembe günü gerçekleşecek.

AKİL İNSANLAR LİSTESİ


AKİL DEĞİL YANDAŞ ARANIYOR!


Hükümetin 'akil insanlar' profil tanımı medyada tepkili yanıt buldu.

Ahmet Hakan, "hükümet akil insan değil, yandaş arıyor" diye yazdı.

Günün en çok yorumlanan haberini okumak için TIKLAYIN

ahmet-hakan---akil-insan-değil-yandaş-araniyor.jpg


Erdoğan'ın dediğine göre "akil insanlar" 7 coğrafi bölgeye göre belirlendi. Erdoğan grupta isimleri vermedi ama bu konuda şunları söyledi;

-"Akil insanları tespit ettik. Bir havuz oluşturduk. 7 ayrı coğrafi bölgeye göre planlama yaptık. Kısa süre içinde bu isimleri kamuoyuna duyuracağız. Bu heyetle büyük ihtimalle Perşembe akşamı bir araya gelerek, istişarelerimizi yapacağız"

HÜLYA AVŞAR LİSTEDE

Erdoğan'ın bu açıklamasının ardından "kim bu akil insanlar" tartışması başladı. Bomba iddia Hürriyet'in Ankara Temsilcisi Metehan Demir'den geldi. Demir'in iddiasına göre 'akil insanlar' listesinde 'Hülya Avşar' var.

Bu iddia ile birlikte sosyal medya bu konuyla çalkalanmaya başladı. "Lütfen şaka olsun!" diyenlerin yanı sıra Hülya Avşar'ın 'dava merakına' dokunduranlar da vardı.

NİHAT DOĞAN'IN NEYİ EKSİK!

Hülya Avşar'ın 'akil insan' olacağı iddiası gündeme düşünce, Nihat Doğan'a dudak büzenler "onun neyi eksik" demeye başladı.

Hatırlanacağı gibi Nihat Doğan da Star gazetesine verdiği röportajda "kendini akil insan" ilan etmişti. Doğan,  'Sanatçılar arasındaki en akil adam benim" demiş ve şunları söylemişti;

-"Biz elini taşın altına koymuş bir köylü çocuğuyuz.Nihat Doğan akil adam’ deyince halkı hakir görenler beğenmezler, ama zaten bunlar hem halk için bir şey yapmaz, hem kaymağı yine onlar götürürler" .

nihat-doğan-akil-insan-önerisi.jpg