BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kadının boynundaki kolyeyi böyle çaldılar !

İstanbul Fatih’te bir kadının boynundaki kolyeni kap kaç yöntemiyle çalan şahıs, önce güvenlik kameralarına ardından da polise yakalandı. <b...

Abone ol

İstanbul Fatih’te bir kadının boynundaki kolyeni kap kaç yöntemiyle çalan şahıs, önce güvenlik kameralarına ardından da polise yakalandı.
Fatih Türkmeneli Caddesi’nde gerçekleşen akıl almaz kap kaç olayı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, şüpheli bir şahsın önce çevrede keşif yaptığı görülüyor. Ardından ellerinde alış veriş poşetleriyle yürüyen bir çittin yanına yaklaşan şüpheli, ani bir hareketle kadının boynundaki kolyeye yöneliyor. Ellerinde poşet olan kadının boynundaki kolyeyi çalan kap kaççı, koşarak olay yerinden uzaklaşıyor. Daha sonra cadde üzerinde bulunan vatandaşlar, kapkaç yapan şahsın peşinden koşarak yakalamaya çalışıyor. Bu sırada ellerindeki poşetleri kapkaça uğrayan karısına veren adam, şüphelinin peşinden koşmaya başlıyor. Vatandaşlara izini kaybettiren şüpheli, kayıplara karışıyor.
Olay yerine gelen polis ekipleri yapılan incelemelerle kap kaççı şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Şahıs, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.
(İHA)