BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,08
ALTIN 2.464,28
HABER /  DÜNYA

Kadın ve çocuk taraftarlara önemli uyarı

Fenerbahçe Spor Kulübü, kadın ve çocuk taraftarların önünde oynanacak Akhisar Belediyespor maçında olası yeni cezalara sebebiyet verilmemesi...

Abone ol

Fenerbahçe Spor Kulübü, kadın ve çocuk taraftarların önünde oynanacak Akhisar Belediyespor maçında olası yeni cezalara sebebiyet verilmemesi konusunda taraftarlarını uyardı.
Kulüpten yapılan açıklamada, "Kulübümüzün, Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’na yapmış olduğu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun, taraftarlarımızın çirkin ve kötü tezahüratları nedeniyle verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezasına ilişkin itirazı reddedilmiştir.
Buna ilişkin, 13 Aralık 2013 Cuma günü sahamızda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçı, kadın ve çocuk taraftarlarımızın önünde oynanacaktır. İlgili karşılaşmanın bilet dağıtımına, bugün saat 15:00 itibariyle İstanbul’daki tüm Biletix gişelerinde başlanacak, internet üzerinden herhangi bir dağıtım yapılmayacaktır.

KİMLİK FOTOKOPİLERİNİZLE GELİN
Maça gelmek isteyen Kadın taraftarlarımız, soy ismi aynı olmak kaydıyla, kendilerine ve çocuklarına (2002 yılından sonra doğan erkek çocukları dahil) kimlik fotokopileri karşılığında bilet alabileceklerdir. Kimlik fotokopisi olmayan taraftarlarımıza bilet dağıtımı yapılmayacaktır. Bununla birlikte, eşi ve çocuklarına bilet almak isteyen erkek taraftarlarımız yine, soy ismi aynı olmak kaydıyla maça gelecek olan bireylerin kimlik fotokopileri karşılığında bilet temin edebileceklerdir. Ayrıca, maça gelecek olan biletli taraftarlarımızın ve çocuklarının, maça gelirken nüfus cüzdanlarını yanlarında getirmeleri ve stada giriş esnasında kimliklerini kapıdaki görevliye ibraz etmeleri gerekmektedir."
(İHA)