BIST 9.069
DOLAR 32,38
EURO 34,98
ALTIN 2.326,12
HABER /  GÜNCEL

Kadın terzisinde iğrenç tuzak!

Böylesi görülmedi! Samsun'da sapık terzi yaptıkları ile pes dedirtti...

Abone ol

Samsun'da kadın terzisi 45 yaşındaki S.D. işyerinin soyunma kabinine gizlediği ve uzaktan kumanda ettiği cep telefonuyla kadınların çıplak fotoğraflarını ve videolarını çektiği iddiasıyla gözaltına alındı. Suçlamaları kabul etmeyen zanlı hakkında soruşturma başlatıldı.

screen-shot-2012-12-01-at-2.17.48-pm.pngKADIN POLİS MÜŞTERİ KILIĞINDA GELDİ VE...

Olay İlkadım İlçesi’nde meydana geldi. İddiaya göre ilçenin Mecidiye Çarşısında kadın terziliği yapan evli S.D., özel olarak hazırladığı ve uzaktan kumanda ettiği cep telefonunu soyunma kabinine yaptığı gizli bir bölmeye yerleştirdi. Elbise diktirmeye gelen ve terzinin diktiği elbiseyi denemek için soyunma kabinine giren çok sayıda kadının çıplak fotoğraflarını ve videolarını çekti.

Dün polisi arayan kimliği belirsiz bir kişi, S.D.’yi ihbar etti. İhbarın ardından müşteri gibi davranan bir kadın polis, S.D.’nin işyerine gelerek hazır dikilmiş elbiseyi denemek bahanesiyle kabine girip cep telefonunu buldu. Kabinden çıkan kadın polisin cep telefonu bulması üzerine içeriye giren sivil ekipler S.D.’yi gözaltına aldı. Suçlamaları kabul etmeyen zanlı, cep telefonundan haberi olmadığını söyledi.

Öte yandan polisin, S.D.’nin çektiği öne sürülen fotoğraf ve videolara ulaşmak için başlattığı çalışmaların devam ettiği kaydedildi.

ÜNİVERSİTELİ GENCİN ESRARENGİZ ÖLÜMÜ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

ARKADAŞŞLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Beyoğlu'nda cadde üzerinde bulunan Belçika uyruklu üniversite öğrencisi bir genç, hastaneye kaldırılırken, yolda hayatını kaybetti.

Gencin vücudunda kırıklar olduğu iddia edilirken, hastaneye gelen arkadaşları iddiaları reddetti.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Yedikuyular Caddesi üzerinde 'Yerde hareketsiz bir şekilde yatan' vatandaş ihbarını alan sağlık ekipleri olay yerine gelerek şahsı ambulansa taşıdı.

Belçikalı uyruklu 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Nathan Van İseghem olduğu belirtilen genç, Taksim İlkyardım, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak hayatını kaybetti. Hastanede yapılan ilk bulgularda gencin vücudunda çeşitli kırıklara rastlanırken, gencin düşme neticesi m, yoksa bir saldırı sonucu mu bu hale geldiği henüz anlaşılamadı.

Ancak olayın ardından polis geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Öte yandan genci ölüm haberini alan arkadaşları ise hastaneye geldi. Şokta oldukları görülen gençler, basın mensuplarının sorularına cevap vermek istemediler. Ancak gençlerden biri, 'Nathan Van İseghem'in vücudundaki kırıklarla ilgili iddiaları ise yalanladı. Polisin esrarengiz ölümle ilgili soruşturması sürüyor.

SOKAK ORTASINDA KORKUNÇ CİNAYET!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]BOĞAZI KESİLMİŞ HALDE BULUNDU

KIRIKKALE'nin Bahşılı İlçesi'ne bağlı Karaahmetli Beldesi'nde bulunan içkili bir lokantada garson, 23 yaşındaki Süleyman İlgün, evinin yakınlarında boğazı kesilerek öldürüldü.

Olay, sabaha karşı çalıştığı lokantadan çıkan Süleyman İlgün'ün Kırıkkale Yenimahalle Semti 291'nci Sokak 7 numaralı evinin önüne geldiği sırada meydana geldi. Sabah saatlerinde sokaktan geçen komşuları İlgün'ün boğazı kesilmiş halde yerde yatan cesediyle karşılayarak olayı polise bildirdi. Evli ve 1 çocuk babası Süleyman İlgün'ün cesedi, olay yeri incelemesi ardından Yüksek İhtisas Hastanesi morguna gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından sürdürülen soruşturma ile ilgili 1 şüpheli gözaltına alınarak sorgulanmaya başlandı. Olayla ilgili soruşturma sürerken İlgün'ün eşi Aydan İlgün de ifadesi alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.