BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,67
ALTIN 2.515,73
HABER /  GÜNCEL

Bedava prezervatife bayanlardan yoğun ilgi!

Edirne Trakya Üniversitesi’nde öğrenim gören bir grup öğrenci, 1 Aralık Dünya AIDS Günü’ne dikkat çekmek amacıyla vatandaşlara ücretsiz prezervatif dağıttı

Abone ol

Trakya Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu Üyesi bir grup öğrenci, Saraçlar Caddesi’nde 1 Aralık Dünya AIDS Günü nedeniyle açılan standa ücretsiz prezervatif dağıttı.

Trakya Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu Eğitim Sorumlusu ve Etkinlik Koordinatörü Serhan Umut Uysallar, AIDS hatalığının yaklaşık yüzde 95’inin cinsel yolla bulaştığını belirterek, hastalıktan korunmak için bilinçli olmak gerektiğini söyledi.

BİLGİLENDİRME AMAÇLI BROŞÜR DAĞITILDI

Yapılan açıklamanın ardından üniversiteli genç kızlar tarafından yoldan geçenlere hem broşür ile bilgilendirme yapıldı hem de prezervatif dağıtıldı. Edirne’nin en işlek caddesinde açılan standa Edirneliler yoğun ilgi gösterdi. Açıkta dağıtılan prezervatifleri vatandaşlar kameralar önünde almakta çekinince, prezervatifler broşür arasına konularak dağıtıldı.

ÖZELLİKLE BAYANLAR İLGİ GÖSTERDİ

Gencinden yaşlısına herkesin ilgi gösterdiği bedava prezervatif dağıtımı ilginç görüntülere sahne oldu. Prezervatiflere erkeklerin yanı sıra bayanların da ilgi göstermesi dikkat çekti. Yüzlerce prezervatif kısa süre içerisinde tükendi.