BIST 10.170
DOLAR 32,37
EURO 34,70
ALTIN 2.390,46
HABER /  GÜNCEL

Kadın teröristle ilgili çarpıcı detay!

75. Yıl Yenibosna polis karakoluna saldıran 2 kişiden olan kadın terörist Nebiha Aracı'yla ilgili çarpıcı bir bilgi ortaya çıktı.

Abone ol

İstanbul 75. Yıl Yenibosna Polis Merkezi'ne bombalı silahlı saldırı düzenleyen ve yaralı olarak yakalanan DHKP-C'li teröristin kimliği belli oldu.

Okmeydanı Hastanesi'nde tedaviye alınan kadın terörist Nebiha Aracı'nın karakola 'intikam amaçlı' saldırdığı ve ileri seviyede kanser hastası olduğu ortaya çıktı.

Daha önce örgüt üyesi olma suçundan uzun yıllar cezaevinde kaldıktan sonra salıverilen, terörist Nebiha Aracı'nın üzerinde Gönül Güler adına düzenlenmiş bir sahte kimlik de çıktı.

HEPİNİZİ ÖLDÜRECEĞİM

Karakolun 400 metre ilerisindeki bir parkta yakalanan Aracı'nın kelepçelenerek bindirildiği polis aracında da cebindeki taarruz tipi el bombasının pimini çekmeye çalıştığı "hareketi" fark eden bir polis memurunca engellendiği öğrenildi.

Aracı'nın ekip otosunda bombanın pimini çekmeye çalışırken "Hepinizi öldüreceğim. Hep beraber öleceğiz" diye bağırdığı kaydedildi.

Bu arada kadın teröristin kaldırıldığı Okmeydanı Hastanesi'ne gelen yakınlarıyla polisler arasında arbede yaşandı.

Teröristin gözaltına alınmasına tepki gösteren yakınlarına polis memuru sert çıkarak 'Hem karakolu bombalayıp ateş edeceksin, hem de gözaltına alınınca tepki göstereceksin. Ohh ne güzel' tepkisi dikkat çekti.