BIST 10.225
DOLAR 32,26
EURO 34,94
ALTIN 2.439,00
HABER /  MAGAZİN

ABD'li şarkıcının bulunduğu uçak düştü!

Meksika'nın kuzeyinde küçük bir yolcu uçağı düştü. Yolculardan kurtulan olmazken, şarkıcı Jenni Rivera'nın da uçakta bulunduğu öğrenildi

Abone ol

Monterrey'den Toluca'ya gitmek için havalanan küçük bir uçakla irtibat, kalkışından 10 dakika sonra kesildi.

Olayın ardından yapılan aramalarda uçağın enkazı Sierra Madre Oriental bölgesinde bulundu. Uçakta bulunan 7 yolcudan kurtulan olmadığı bildirildi. Uçakta Meksika asıllı ABD’li şarkıcı Jenni Rivera'nın da olduğu öğrenildi. Jenni Rivera, kısa bir süre önce Meksika'da "Yılın Sanatçısı" ve "Yılın Albümü" ödüllerini almıştı.

801951_223fa1f77e45efb09ae4c97a925a714b.jpg

Meksikalı yetkililer, Monterrey'den kalkışından 10 dakika sonra haber alınamayan uçağın enkazına Sierra Madre Oriental bölgesinde ulaşıldığını belirtti.

Meksika asıllı Amerikalı şarkıcı Jenni Rivera'nın ailesi, kızlarının da uçakta olduğunu düşünürken, ünlü şarkıcının erkek kardeşinin durumu aydınlatmak için Meksika'ya hareket ettiği ifade edildi.

Meksikalı yetkililer, Toluca'ya giderken düşen uçakta Rivera ile birlikte 6 kişinin daha bulunduğunu belirtti. Rivera'nın, Monterray kentindeki konserinin ardından Toluca'ya gitmek üzere bindiği uçaktan haber alınamadığı bildirilmişti.