BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Kadın kavgası ölümle bitti

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, hayat kadınları yüzünden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen şahısların kavgasında boynundan bıçaklanan ...

Abone ol

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, hayat kadınları yüzünden aralarında husumet bulunduğu iddia edilen şahısların kavgasında boynundan bıçaklanan bir kişi öldü.
Olay, İsmet Kamil Öner Caddesi’nde meydana geldi. Aralarında husumet olduğu iddia edilen G.Ç.(28) ile E.Ö (32), telefonla konuştuktan sonra buluşmak için karşılaştı. Daha sonra şahıslar buluştukları yerde tartışmaya başladı. G.Ç ile E.Ö’nün yanında bulunan arkadaşları şahısları ayırmaya çalıştı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine E.Ö, boynundan aldığı bıçak darbesiyle yere yığıldı. E.Ö’nün kanlar içerisinde kalmasıyla G.Ç. ve arkadaşları olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık görevlileri, boynunda iki bıçak yarası olan E.Ö’yü ambulansla Marmaris Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan müdahalelere rağmen E.Ö yaşamını yitirdi.
Olayın ardından G.Ç. isimli şüpheli gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edilirken, kavgaya karışan H.A (30)’nın da yakalanması için polisler geniş çaplı araştırma başlattı.
(İHA)