BIST 10.083
DOLAR 32,45
EURO 34,86
ALTIN 2.442,01
HABER /  SPOR

Kadıköyden çıkış yok öyle mi?

İngiliz basını 5 gollü galibiyeti doyasıya yaşadı. "Kadıköy'den çıkış yok" sloganı ile dalga geçtiler..

Abone ol

Fenerbahçe ile İngiltere'nin Arsenal takımları arasında oynanan ve 5-2 Arsenal'in galibiyetiyle sonuçlanan Şampiyonlar ligi karşılaşması, İngiliz basınında zafer sarhoşluğu yarattı.

Maç sonucunu abartılı başlıklarla okurlarına duyuran İngiliz gazetelerinden The Daily Telegraph, sonucu tek cümleyle "Arsenal'in 5 yıldızlı gecesi" olarak niteledi.

Takımın attığı golleri pozisyonlarıyla birlikte okurlarına aktaran gazete, alınan galibiyetin takımı (G) grubunun liderliğine taşıdığını ve Emirates;de Fenerbahçe;ye karşı alınacak ikinci bir galibiyetin işaretlerini verdiğini yazdı.

The Times gazetesi de başlığında Arsenal takımı teknik direktörü Arsen Wenger;in dünkü maçta genç silahlarını patlattığı benzetmesine yer verdi. Arsenal;in yaş ortalamasının 22 olduğuna işaret edilen haberde, "Bu takımın dün ortaya koyduğu 5 yıldızlı şov, Arsenal menajerini mutlu etti" denildi.

The Guardian gazetesi de alınan sonucun oyuncularının Arsen Wenger;e bugün kutlayacağı 59. yaşgünü için bir armağan olduğunu yazdı.

Dün akşam savunmaya çekilen Fenerbahçe;nin, Arsenal maçından aldığı yaraların izlerini bir süre taşıyacağını kaydeden Guardian, ";ve kesinlikle iki hafta içinde Emirates;i ziyaret ettiklerinde bu yaraların sızısını yine hissedecekler" görüşüne yer verdi.

Daily Mail gazetesi de Arsen Wenger;in korkusuz genç takımının Fenerbahçe;yi kendi "bahçesinde" 5-2 yenerek dağıtması sayesinde dün "gururla dolup taştığını" kaydederken, Arsenal;in genç oyuncusu Theo;nun performansını övdü.

Independent gazetesi de "Independent;in genç şok silahlarının Feherbahçe;yi dondurduğu;; yorumuna yer verirken Fenerbahçe;nin "Kadıköy;den Çıkış Yok" sloganına "Cidden öyle mi? Arsenal 5 gol attı, üç puanı kaptı ve Şampiyonlar liginde son noktaya doğru hoş bir çıkış gerçekleştirdi. Hoşçakal Kadıköy ve çok teşekkürler...;; diye alaycı bir dille yanıt verdi.