BIST 10.320
DOLAR 32,19
EURO 35,09
ALTIN 2.459,13
HABER /  SPOR

Ahmet Çakar yine fena çaktı!

Ahmet Çakar umarız bir daha iddiaya girmez. Futbol severlerin genel yorumu böyle. Nedeni ise Fener'in büyük yenilgisi!

Abone ol Daha önce 'Fenerbahçe Sevilla'yı yensin ben bikini giyerim' diyen Ahmet Çakar bu kez de Arsenal maçıyla ilgili büyük konuştu. Ancak bu iddiasını da tutturamadı.

' F.Bahçe Sevilla'yı elerse bikini giyerim' sözüyle Türkiye'nin gündemine oturan Ahmet Çakar, önceki gece yayınlanan 6. Pas programında yine bomba gibi bir iddiada bulundu.

Tüm yorumcular "Arsenal Fenerbahçe'yi yener" derken, Arsenal'in tam anlamıyla bir 'katil' takım olduğunu belirten Çakar, "Evet Fenerbahçe kötü, kadrosunun yarısı sakat. Ama ben bu Fenerbahçe Arsenal'i yenecek diyorum. Yendiğinde de hepinizin yüzünü göreceğim" demişti.

Fenerbahçe ise dün akşam rakibine 5-2'lik farklı bir skorla yenilince gözler yeniden Ahmet Çakar'a döndü. Herkesin aklına "bikini" iddiası gelirken, Çakar, bu kez büyük bir iddiaya girmediği için ucuz atlattı.

Ahmet Çakar daha önce de Milli Takım'ın Estonya'ya kaybedeceğini iddia etmiş ve yorumcuların alaycı tepkisiyle karşılaşmıştı ancak Milli Takım Estonya ile 0-0 berabere kalarak Çakar'ı haklı çıkarmıştı..