BIST 10.168
DOLAR 32,22
EURO 35,11
ALTIN 2.471,33
HABER /  EKONOMİ

Krize inat eleman alıyorlar

Kriz havasını dağıtan bir haber. Koç Allianz büyüme hedeflerinden taviz vermiyor. Sigorta şirketi personel alıyorb

Abone ol

Koç Allianz, büyüme hedefleri doğrultusunda Direkt Satış Ofisleri’nde hem 150 kişiye istihdam olanağı sağlıyor hem de ücret, terfi ve ödüllendirme sistemi gibi çalışma koşulları ile kariyer fırsatlarında iyileştirmeye gidiyor.

150 kişiye sağlanacak istihdam olanağıyla satış ekibini genişletecek olan Koç Allianz, 2009 sonunda Direkt Satış Ofisi (DSO) çalışanları sayısında 450’ye ulaşmayı hedefliyor.

Tüm DSO çalışanlarını aileleriyle birlikte Koç Allianz Emeklilik Grup Sağlık Sigortası ile güvence altına alan Koç Allianz, eş ve çocukları sağlık sigortasına dahil edip primlerinin tamamını ödeyen tek sigorta şirketi olma özelliğini de taşıyor.

Yeni personel alımını değerlendiren Koç Allianz Satış ve Pazarlama Direktörü Arif Aytekin şunları ifade etti:

“Koç Allianz olarak farklılaşan ihtiyaçlara cevap oluşturan, her bütçeye uygun fiyat avantajları sunan yeni bireysel ve kurumsal ürünlerimizle Türk halkını kaliteli ve müşteri odaklı sigortacılık hizmetiyle buluşturmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda müşterilerimizle aramızdaki en önemli köprüyü oluşturan satış kanallarımızı da güçlendiriyoruz. Hem motivasyonu artırmak için ücret, terfi ve ödüllendirme sistemi ve kariyer fırsatlarında iyileştirmeler yapıyoruz hem de yeni işe alımlarla satış ekibimizi genişletiyoruz. ”