BIST 10.269
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.392,96
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kadıköy'de sır dolu kadın cinayeti

Kadıköy, Bostancı'da yalnız yaşayan 1 çocuk annesi 24 yaşındaki Aslı Kaya, el ve ayakları tülbentle bağlandıktan sonra boğulmuş halde bulundu

Abone ol

Kadıköy, Bostancı'da yalnız yaşayan 1 çocuk annesi 24 yaşındaki Aslı Kaya, el ve ayakları tülbentle bağlandıktan sonra boğulmuş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam 17.00 sıralarında Kadıköy, Bostancı, Vukela Caddesi No: 26'da bulunan apartmanın giriş katındaki dairede meydana geldi. Akşam saatlerinde eve gelen genç kadının kardeşi, zili defalarca çaldı.

TÜLBENTLE BOĞULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Kapıyı açan olmayınca komşuların yardımıyla kapıyı kıran kardeşi, içerde ablasının cesedi ile karşılaştı. Durumun polise bildirilmesinin ardından olay yerine gelen polis ekipleri, genç kadının el ve ayakları tülbent ile bağlandıktan sonra yine tülbentle boğularak öldürüldüğünü belirledi. Genç kadının ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirdiler.

Polisin incelemelerinin ardından Aslı Kaya'nın cesedi, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Eşi E.E.'den bir yıl önce boşanan Aslı Kaya'nın 4 yaşındaki kızı A.E. ile birlikte yalnız yaşadığı, baba E.E.'nin velayeti anneye verilen kızı her pazartesi günü aldığı ve 15.00 sıralarında geri getirdiği belirlendi. Yapılan incelemede, çocuğun olay günü eve getirilmediği anlaşıldı. Aşçılık yaptığı öğrenilen E.E., ifadesi alınmak üzere Bostancı Polis Merkezi'ne götürülürken, polis Aslı Kayanın öldürülmesi ile ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlattı.