BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,81
ALTIN 2.403,41
HABER /  GÜNCEL

Genç aşıklar ölüme iddiaya girdiler

Kocaeli'nde ikisi kız üç genç, aşkları için iddiaya girince neredeyse ölüyorlardı. Gençlerin ölüm oyunu hastanede bitti.

Abone ol

Kocaeli’de, 2'si kız, 3 teyze çocuğu aşklarını ispat etmek için ‘Sevdiğim için intihar bile ederim’ sözleriyle başlayan iddiada sırayla fare zehiri yiyince zehirlenerek önce Karasu Devlet Hastanesi'ne buradan da Adapazarı'na sevk edildiler.

Karasu’da, dün akşam saat 21.00 sıralarında, biraraya gelen 17 yaşındaki Ayten B, 17 yaşındaki Sevda B ve 18 yaşındaki İbrahim Halil Ç isimli üç teyze çocuğu, ailelerinden ayrı bir odaya geçerek sohbet etmeye başladılar.

ÖLÜMÜNE İDDİAYA GİRDİLER

İddalara göre; gençler sohbetleri sırasında konu aşk ilişkilerinden ve sevgiden açılınca, gençlerden Ayten B, ‘Ben sevdiğim için intihar bile ederim’ deyince, teyze çocukları onun bu sözlerine inanmadı. Üç teyze çocuğu arasında bunun üzerine başlayan iddialaşma sonucunda teyze çocukları intihar edebileceklerini birbirlerine ispat etmeye kalkıştı. Bu sırada odada bulunan fare zehirinden avuçlarına alarak yemeye başladılar.

İNTİHAR OYUNU HASTANEDE BİTTİ

Her biri yediğinde, birbirine ‘bak bana bir şey olmadı’ diyen üç teyze çocuğu, bir süre sonra yediklerinin fare zehiri olduğunu hatırlayıp tehlikenin farkına varınca, korkarak bu durumu ailelerine bildirdi. Aile çocuklarını, önce Karasu Devlet Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan muayenenin ardından ise Adapazarı Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler.

YOĞUN BAKIM SERVİSLERİ DOLU

İddia uğruna fare zehiri yiyen 3 teyze çocuğu ardından da Yenikent Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde yer olmadığı gerekçesiyle Bolu Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler.

Sakarya Sağlık Müdürü Hasan Bektaş, üç gencin Adapazarı'nda, hastanelerde yoğun bakım servislerinin dolu olması nedeniyle Bolu'ya sevk edildiklerini söyledi.