BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,10
ALTIN 2.517,76
HABER /  GÜNCEL

Kadıköy’e yeni kültür merkezi

Kadıköy Belediyesi, kültür merkezlerine yenisini ekledi..

Abone ol Her mahalleye kültür merkezi yapma sözünü yerine getirmek için çalışmalarını hızlandıran Kadıköy Belediyesi, Süreyya Operası, 19 Mayıs Kültür Merkezi, Barış Manço, Halis Kurtça ve Caddebostan kültür merkezlerinden sonra Kadıköylülere ve İstanbullulara yeni bir kültür merkezi daha kazandırıyor.

Kozyatağı’nda 10 bin metrekarelik bir alanda inşaatına başlanan Kozyatağı Kültür Merkezi ve Belediye Meclis Binası’nın temeli, 24 Mayıs Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın katılacağı törenle atılacak. Kadıköy Belediyesi, Kozyatağı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezinin daha yapımına başladı.

Kozyatağı Buket Sokak’taki komplekste 400 kişilik tiyatro salonu, konferans salonu ile Belediye Meclis Toplantı Salonları’nın yanı sıra ayrıca alışveriş merkezi, açık ve kapalı otopark, kafeteryalar, restoranlar, hipermarket, teknoloji marketi ile ulusal ve uluslararası önemli markaların moda mağazaları ve dükkânlar bulunacak.

Toplam 4 katlı yapılması planlanan Kozyatağı Kültür Merkezi ve Belediye Meclis Binası Tesisleri inşaatı bir yılda tamamlanacak. Belediye Meclis Binası’nda da meclis toplantı salonu, parti grup odaları, arşiv ve diğer teknik odalar ile otopark yer alacak.