BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,77
ALTIN 2.423,54
HABER /  MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün 19. bölüm Sırlar ortaya çıkıyor!

Kaderimin Yazıldığı Gün'de işler karıştı. Yeni bölümde tüm sırlar ortaya çıkıyor. bebeğin Kahraman ve Elif'ten olduğunu herkes anlıyor.

Abone ol

Kaderimin Yazıldığı Gün'de işler karıştı. Yeni bölümde tüm sırlar ortaya çıkıyor. bebeğin Kahraman ve Elif'ten olduğunu herkes öğreniyor.

Kahraman ambulansla hastaneye kaldırılırken yolda kalbi duracak, doktor ve hemşirenin çabaları sonucu tekrar hayata dönecektir. Uzun süren bir ameliyattan sonra yoğun bakım odasına alınır. Bu esnada bütün aile bireyleri hastaneye gelmiş, telaş içerisinde Kahraman’dan bir haber beklemektedirler.

screen-shot-2015-02-24-at-9.29.03-am.png

Ameliyattan sonra kritik süreci henüz atlatamayan Kahraman, bir süre daha gözetim altında tutulacaktır.

screen-shot-2015-02-24-at-9.28.51-am.png

Aile bireyleri sabaha kadar hastanede kalıp, ondan bir haber beklerler. Bu esnada Ziya, adamlarına Maksut’un izini sürmeleri talimatını verir

screen-shot-2015-02-24-at-9.28.39-am.png

17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Annesi hamile olduğunu öğrenince evden kovulan Elif'e Kahraman sahip çıkıyor. Onu sokakta bırakmaya niyeti olmayan Kahraman Defne'nin karşısına çıkıyor. Defne'den her şeyi açıklamasını isteyen Kahraman'ın aklından Elif bir türlü çıkmıyor. Her geçen gün yakınlaşan ikiliyi 16. bölümde neler bekliyor?

Geçtiğimiz hafta Kaderimin Yazıldığı Gün 15. Bölüm ile ekrana geldi. Kahraman ve Elif'in kısa tatili sürpriz bir şekilde uzayınca şaşırtan gelişmeler yaşandı. Defne bu duruma karşı büyük tepki gösterdi. Peki Kaderimin Yazıldığı Gün 16. bölümünde neler olacak? 

screen-shot-2015-02-09-at-4.39.50-pm.png


Şirketten gelen fatura Kahraman’ın bir kolye satın aldığını göstermektedir. Defne bu kolyenin kendisine  değilse, kime alındığını merak etmektedir.  Hedefte Elif vardır. Evine gider ve Defne kolyeyi Elif’in boynunda görür. Üzerine saldırır. Elif bunun altında kalmaz.

screen-shot-2015-02-09-at-4.39.19-pm.png
Bu arada Kahraman da babasına bebeğin alınmadığını söyler. Ziya bey havalara uçar.
 
Diğer tarafta ise, Meryem, Kadir’le yüzleşir. Yirmi yıllık bu yüzleşme çok sert olur. Meryem bu noktadan sonra ailesine yönelir. Konak Meryem’in sesiyle çınlar. 

screen-shot-2015-02-09-at-4.39.00-pm.png
 
AŞK BAŞLIYOR MU?
 
Kahraman yaptığı bir sürprizle Elif’i mutlu eder.  Ancak birkaç saatlik planladıkları kar tatili yolların kapanmasıyla uzar. Elif ve Kahraman geceyi otelde geçirmek zorunda kalırlar.  İkisi için de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

16. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kaderimin Yazıldığı Gün'de Elif ve Kahraman aşkı başlıyor. İkisi geceyi otelde geçirmek zorunda kalıyor. Çocuğun alınmadığını öğrenen Ziya bey havalara uçar.

Şirketten gelen fatura Kahraman’ın bir kolye satın aldığını göstermektedir. Defne bu kolyenin kendisine  değilse, kime alındığını merak etmektedir.  Hedefte Elif vardır. Evine gider ve Defne kolyeyi Elif’in boynunda görür. Üzerine saldırır. Elif bunun altında kalmaz. 

screen-shot-2015-02-02-at-3.06.23-pm.png

Bu arada Kahraman da babasına bebeğin alınmadığını söyler. Ziya bey havalara uçar. 

screen-shot-2015-02-02-at-3.06.43-pm.png

Diğer tarafta ise, Meryem, Kadir’le yüzleşir. Yirmi yıllık bu yüzleşme çok sert olur. Meryem bu noktadan sonra ailesine yönelir. Konak Meryem’in sesiyle çınlar.  
screen-shot-2015-02-02-at-3.07.08-pm.png
Aşk başlıyor mu?

Kahraman yaptığı bir sürprizle Elif’i mutlu eder.  Ancak birkaç saatlik planladıkları kar tatili yolların kapanmasıyla uzar. Elif ve Kahraman geceyi otelde geçirmek zorunda kalırlar.

İkisi için de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

15. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaderimin Yazıldığı Gün 14. bölüm yine çok heyecanlı. Defne bebeğin Elif'ten alındığını düşünür. Kahraman ve Elif'e hiçbir yerde rahat yüzü yoktur.

Kahraman ve Elif’e hiçbir yerde huzur yok! Elif’in çocuğunu aldırmadığını öğrenen Kahraman, Elif’e minnettardır. Ama oğlunun ölüm kararını veren annesine de bu hesabı sormakta kararlıdır. Kıymet kendince nedenini açıklamak istese de Kahraman dinlemez, kestirip atar. “Senin bundan sonra, Kahraman diye bir oğlun yok.”

screen-shot-2015-01-26-at-4.05.05-pm.png

Defne bebek gerçeğini öğrenecek mi?

Bebeğin alındığını öğrenen Defne’yse Kahraman’la ilişkisinde çok umutludur.

screen-shot-2015-01-26-at-4.04.29-pm.png

12.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaderimin Yazıldığı gün 12. yeni bölümde yine heyecan dorukta. Defne ve Kahraman boşanıyor mu, Elif gerçeği öğrenince ne yapacak?

Boşanalım restiyle Kahraman’dan umduğu karşılığı bulamayan Defne konaktan ayrılma kararındadır.  

Annesinin hapishanede bıçaklandığını öğrenen Elif ise, adeta çılgına döner. Kıymet Hanım’a bunların hesabını sormak için soluğu konakta alır. Elif bir anda Defne’yle karşı karşıya kalır. 

screen-shot-2015-01-13-at-11.26.44-am.png

 Kendi varlığını iyice unutturan Maksut güçlenerek, Yörükhanların karşısına çıkmayı istemektedir. Büyük denizde küçük balık olmayacaktır artık.

screen-shot-2015-01-13-at-11.26.57-am.png

Aileye bir veliahtın gelecek olmasının sevincini yaşayan Ziya, Defne ve Kahraman’ın arasındaki gerilimi öğrenir. Bu evliliği kurtarmak için elinden geleni yapacaktır. Gelininin ayağına kadar giderek dönmesini ister. Ve Defne, Ziya bahanesiyle eve döner… Buna karşılık Kahraman’dan da bir adım atmasını beklemektedir. 

screen-shot-2015-01-13-at-11.27.13-am.png

Kahraman Elif’e, taşıdığı bebeğin annesinin, kendisi olduğunu söylemeyi istemektedir. Yaşadıklarından sonra kocasının bu kararı vermesi Defne’yi iyice çıldırtır. Artık yolun sonuna gelmişlerdir.

Defne’nin intihar girişiminde bulunması herkesi sarsarken, Şükran Defne’yle ilgili bir sırrı öğrenir. Bu sır şok etkisi yaratacak ve Yörükhan ailesinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

12. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kaderimin Yazıldığı Gün 11. bölümde işler karışıyor. Kahraman büyük sırrı öğreniyor. Bebeğin kendisi ve Elif'ten olduğunu öğrenen kahraman şimdi ne yapacak?

Defne ve Kıymet’in sakladığı gerçeği öğrenen Kahraman çılgına döner. Bir tarafta annesi, diğer tarafta karısı. Kahraman ikisini de karşısına alıp, bunun hesabını sorar.  “O bebeğin annesi Elif, ne demek?”

screen-shot-2015-01-05-at-2.55.41-pm.png

Yörükhan konağında bütün taşlar yerinden oynarken, Elif annesinin bilerek hapiste tutulduğunu öğrenince kardeşi Nazlı’yla birlikte evi terk eder. 

screen-shot-2015-01-05-at-2.56.06-pm.png

Elif’le konuşmak isteyen Kahraman ise, beklenmedik bir tepkiyle karşılaşır. Elif’in, Yörükhanlara hiçbir şekilde güveni kalmamıştır… Kahraman’a bile.  

Bütün bunlardan habersiz olan Ziya bey ise, aileye veliaht gelecek olmasının sevincini yaşamaktadır. 

screen-shot-2015-01-05-at-2.56.29-pm.png

Diğer taraftan Kadir’in Ziya ve Yakup’la ilgili olarak aldığı karar, Kahraman’ı şaşırtır. Ama her ne olursa olsun, desteğini hiçbir zaman esirgemeyecektir.

Bu arada Kahraman’ın Celal’in yanında olduğunu öğrenen Defne, son bir umutla Kahraman’ı görmeye gider. Ama,gördüğü manzara karşısında çılgına döner. Elif Kahraman’ın yanındadır. Defne’ye göre “mutlu aile” tablosu tamamlanmıştır.  O sinirle ağzından telafisi mümkün olmayan bir söz çıkar. “Boşanalım.”

Kahraman’ın vereceği cevap mutlu aile tablosunun geleceğini de belirleyecektir. Tamam mı, devam mı?