BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,88
ALTIN 2.436,14
HABER /  MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün 11. bölüm gerçek ortaya çıkıyor

Kaderimin Yazıldığı Gün 11. bölümde işler karışıyor. Kahraman büyük sırrı öğreniyor. Bebeğin kendisi ve Elif'ten olduğunu öğrenen kahraman şimdi ne yapacak?

Abone ol

Kaderimin Yazıldığı Gün 11. bölümde işler karışıyor. Kahraman büyük sırrı öğreniyor. Bebeğin kendisi ve Elif'ten olduğunu öğrenen kahraman şimdi ne yapacak?

Defne ve Kıymet’in sakladığı gerçeği öğrenen Kahraman çılgına döner. Bir tarafta annesi, diğer tarafta karısı. Kahraman ikisini de karşısına alıp, bunun hesabını sorar.  “O bebeğin annesi Elif, ne demek?”

screen-shot-2015-01-05-at-2.55.41-pm.png

Yörükhan konağında bütün taşlar yerinden oynarken, Elif annesinin bilerek hapiste tutulduğunu öğrenince kardeşi Nazlı’yla birlikte evi terk eder. 

screen-shot-2015-01-05-at-2.56.06-pm.png

Elif’le konuşmak isteyen Kahraman ise, beklenmedik bir tepkiyle karşılaşır. Elif’in, Yörükhanlara hiçbir şekilde güveni kalmamıştır… Kahraman’a bile.  

Bütün bunlardan habersiz olan Ziya bey ise, aileye veliaht gelecek olmasının sevincini yaşamaktadır. 

screen-shot-2015-01-05-at-2.56.29-pm.png

Diğer taraftan Kadir’in Ziya ve Yakup’la ilgili olarak aldığı karar, Kahraman’ı şaşırtır. Ama her ne olursa olsun, desteğini hiçbir zaman esirgemeyecektir.

Bu arada Kahraman’ın Celal’in yanında olduğunu öğrenen Defne, son bir umutla Kahraman’ı görmeye gider. Ama,gördüğü manzara karşısında çılgına döner. Elif Kahraman’ın yanındadır. Defne’ye göre “mutlu aile” tablosu tamamlanmıştır.  O sinirle ağzından telafisi mümkün olmayan bir söz çıkar. “Boşanalım.”

Kahraman’ın vereceği cevap mutlu aile tablosunun geleceğini de belirleyecektir. Tamam mı, devam mı?

10. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Herkesin Elif’e gösterdiği ilgi Defne’yi çıldırtır. Elif’i konaktan göndermek için harekete geçer.

Kıymet’in ise tavrı nettir. “Bebek doğacak… Sen istesen de istemesen de.”

Bu arada bebeğin erkek olduğu bilgisi geçici bir barış sağlasa da, sular durulmaz. Defne kocasını kaybedeceği korkusuna kapılır.

kaderimin-uazildiği-gün-1.jpg

Kahraman büyük sırrı öğreniyor!
Kahraman ise karısıyla sorun yaşarken, diğer taraftan da Kadir konusunda ailenin bütün bireylerini karşısına alır. 

kader-2.jpg

Yörükhan konağı temellerinden sarsılırken, Kahraman en önemli sırrı öğrenir. Bebeğin annesi Elif. 

kader-3.jpg

Artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

9. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kahraman, Kıymet ve Defne yoğun bakımdaki Elif’in durumunu öğrenmeye geldiklerinde bu haberle karşılaşırlar. Bir karar verilmesi gerekmektedir.

kaderimin-yazildiği-gün-1.jpg

Kahraman ilk olarak anneyi, Kıymet ise bebeği sormuştur. Bu durum Defne’nin gözünden kaçmaz. Elif’in kararı ise hepsini şaşırtacaktır. Bu sırada Maksut tutuklu olduğu nezarethanede hala Elif’in adını sayıklamaktadır. Hastane kapısındaki Veysel ise Maksut’a bildirmek üzere Elif’in durumunu öğrenmeye çalışır. Elif’in hamile olduğunu duyan Veysel dehşete kapılır.

kaderimin-yazildiği-gün-2.20141222124446.jpg

Bu haberi Maksut’a verdiğinde kim bilir neler olacaktır! Maksut’un gözaltına alındığını duyan Harun küplere biner. Adamlarına onu bulup kurtarmaları için talimat verir.

kaderi̇mi̇n-yazildiği-gün.jpg
Kerem İngiltere’ye gitmekten vaz geçerek Kahraman’la tartıştığı için üzgündür. Dayı-yeğen bu kırgınlığı telafi için konuşurlar fakat bu kez de konu Elif’e gelir ve yine gergin ayrılırlar. Kahraman Elif yüzünden hem Defne ile hem Kerem’le tartışmış olduğunun farkına varır. Dertleşmek için Cemal’in yanına gider. Bu sırada Maksut içerden çıkmış ve Elif’in hamile olduğunu duymuştur. Silahını kapar, Yörükhan sülalesinin kökünü kazımaya yemin eder ve Elif’i hastaneden çıkaran Kahraman’ın peşine düşer.