BIST 10.282
DOLAR 32,29
EURO 34,79
ALTIN 2.402,61
HABER /  MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün 1. Bölüm özet

Kaderimin Yazıldığı Gün birinci bölümüyle ekrana geldi. Kaderimin Yazıldığı Gün adlı dizide Özcan Deniz ile Hatice Şendil rol alıyor. İşte dizinin özeti;

Abone ol
Kaderimin Yazıldığı Gün birinci bölümüyle Star TV'de izleyicileriyle buluştu. Dizide Özcan Deniz'in yanısıra Hatice Şendil, Begüm Kütük Yaşaroğlu ve Gürbey İleri gibi isimler yer alıyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün ilk bölümü ile dün akşam (14 Ekim Salı) Star TV'de ekrana geldi. Dizinin ikinci bölümü 21 Ekim'de ekrana gelecek. Karedimin Yazıldığı Gün'ün ikinci bölüm fragmanını, video bölümünden izleyebilirsiniz.

kaderimin-yazildigi-gun.jpg
 
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN
 
Yörükhan Ailesi'nin her yıl Antakya'da bir araya gelir. Nar hasatı, bereket ve huzur dilekleriyle başlar. 
 
Bu yılki buluşmada Kıymet Hanım'ın oğlu Kahraman ve gelini Defne için söylediği “İnşallah kendi torunumuzu da görürüz" sözü gerginliğe yol açar. Defne 'çocuk doğuramayan kadın' olarak suçlanmaktadır. Kahraman kendi ailesini karşısına alır. Bu olaydan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz.

kaderimin-yazildigi-gun-birinci-bolum.jpg 
Defne artık ne olur olsun bir çocuk istemektedir. Kıymet Hanım da bu uğurda elinden geleni yapacak ve bir taşıyıcı anne bulacaktır. 
 
Başından bir felaket geçmiş ve çok zor durumda olan Elif bu görevi yerine getirecek, Yörükhan ailesi bir “veliahta” kavuştuğunda sessizce ortadan kaybolacaktır.
 
Ama işler düşünüldüğü gibi devam etmez.
 
Dizide, Antakya’nın köklü ailelerinden Yörükhan’ların bir varis sahibi olmak uğruna yaşadıkları entrika dolu hikaye anlatılıyor. 
 
ÖZCAN DENİZ VE HATİCE ŞENDİL BU DİZİDE BULUŞTU
 
Özcan Deniz dizide Kahraman Yörükhan karakterini; Hatice Şendil ise Kahraman'ın aşkı tarım işçisi Elif rolünü canlandırıyor.