BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,65
ALTIN 2.410,14
HABER /  GÜNCEL

Kaddafi Bağcılar'da yakalandı

Bağcılar’da bankamatikten para çeken yaşlı vatandaşları hedef seçen “Kaddafi” lakaplı bir kişi, kapkaç yöntemi ile paraları çalarak kaçtı.

Abone ol

Bağcılar'da "Kaddafi" lakaplı Muammer Çiftçi, hedef olarak seçtiği yaşlı vatandaşların çektiği paraları kapkaç yöntemi ile çalarak kaçtı. Polis tarafından yakalanan şüpheli sağlık kontrolü için polis merkezinden çıkartıldığı sırada,  "Eroin bağımlısı olduğum için yaptım" dedi.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Güven Timleri Şube Müdürlüğü ekipleri son 5 ay içerisinde, telefon hırsızlığı ile 4 ayrı kapkaç olayına karışan uyuşturucu bağımlısı Muammer Çiftçi'yi yakalamak için harekete geçti. Banka ATM'lerinin önünde gözüne kestirdiği yaşlı vatandaşların emekli maaşlarını çalıp kaçan Çiftçi, polis tarafından düzenlenen operasyonla dün akşam saatlerinde Evren Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alındı.

"EROİN BAĞIMLISI OLDUĞUM İÇİN YAPTIM"
20 yaşındaki şüpheli Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden sağlık kontrolü için çıkarıldığı sırada kendisini görüntüleyen kameralara, "Eroin bağımlısı olduğum için yaptım. Kendi isteğimle yapmadım, paraya ihtiyacım olduğu için yaptım" dedi.

"PARAMI ALMAYA ÇALIŞTI"
Banka ATM'sinden para çekerken Muammer Çiftçi tarafından kapkaça uğrayan Adnan Koç, "Şahıs, ben bankamatiğe parayı vereceğim sırada beni itti; ancak düşüremedi. Paramı almaya çalıştı; fakat alamadı. Ben de onu kovalamaya başladım" diye konuştu.

KAPKAÇ ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI
Çevresinde "Kaddafi" olarak tanındığı belirtilen Muammer Çitçi'nin karıştığı telefon hırsızlığı ile kapkaç anı ise iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.