BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kaçak 47. bölüm Faysal'ın hayatı paramparça

Kaçak 47. bölümü ile yine nefes kesecek. Yeni bölümde işler karışıyor. Faysal, Serhat ve ekibini alt etmek için gözünü Şahingöz'e dikecektir. Ertan'la çıktıkları yola ayrı ayrı devam etmek zorunda kalacaklar.

Abone ol

Faysal, Serhat ve ekibini alt etmek için gözünü Şahingöz'e dikecektir. Ertan'la çıktıkları yola ayrı ayrı devam etmek zorunda kalacaklar. 

kaçak-1.jpg

Şahingöz'ün yaşayacağı olay Serhat ve ekibini yolundan edecek mi yoksa daha fazla mı hırslandıracak? Faysal'ın hayatında işler gittikçe karışacaktır. Faysal, Merve konusunda hızlı ve emin adımlarla ilerlerken önüne geçemeyeceği sorunlarla karşılaşacaktır.

kaçak-2.jpg

Cemile artık Tülay'ı babası Faysal'la tehdit edemeyecek ve Tülay babasıyla yüzleşip tüm gerçekleri ona anlatacak. Tülay babasıyla arasındaki sırları kaldırmışken Merve'nin öğrendiği gerçekle onu kaybetme korkusu içine düşecek...

kaçak.20141208151519.jpg

Faysal için kaçınılmaz sonu onun kim olduğunu öğrenen Serhat ve ekibi mi hazırlayacak yoksa ablasının öğrendiği gerçekle savaşamayan Burak mı?

KAÇAK'TA NELER OLUYOR?

ATV'nin polisiye ve gerilim yüklü dizisi Kaçak bu akşam 46. bölümü ile ekranlara gelecek. Burak konusundaki endişeleri artan Serhat ve Merve'nin onun için bir çözüm planlar.

ATV'nin polisiye ve gerilim yüklü dizisi Kaçak bu akşam 46. bölümü ile ekranlara gelecek. Burak konusundaki endişeleri artan Serhat ve Merve'nin onun için bir çözüm planlar.

Serhat, Ertan'la ilgili gerçeği ekibine anlatır. Bu sırada Ertan Faysal'la Bonzai işinde bir adım daha ilerleyecektir.


kaçak-46.-bölüm-1.jpg

Ertan ve Faysal'ın kuracakları yeni bağlantı onları Serhat ve ekibiyle tekrar yüzleşmek zorunda bırakacaktır. Tülay, Ertan'ı hayatı konusunda konuşturacağını düşünürken tahmin edemeyeceği sonuçlarla karşılaşacak ve Ertan'a sorduğu sorulara pişman olup üzülecektir.

kaçak-46.-bölüm-2.jpg

Tülay'ın, eniştesi Muhsin'le ilgili içine düşen şüphe babası Faysal'la aralarına bir duvar daha örecektir. Kızı ile arası tam düzelmişken yeni filizlenecek sorunlarla karşılaşan Faysal, diğer yandan Merve ile ilgili emin adımlarla ilerlemek istemektedir.

kaçak-46.-bölüm-3.jpg

Merve'nin bambaşka yönlerini keşfeden Faysal ona patron-çalışan ilişkisinden fazlasını istediğini göstermek ister. Bu durumdan hayli rahatsız olan Serhat, Faysal'ı durdurabilecek mi? Merve, patronu Faysal'a mı, yoksa çocuğunun babası Serhat'a mı inanacak?

Burak konusundaki endişeleri artan Serhat ve Merve'nin onun için bir çözüm planlar. Dadaylı, kendi geçmişi sayesinde Burak'a yardımcı olmak isterken Serhat'la ters düşecektir.

kaçak-45.-bölüm-1.jpg

Serhat ve ekibi, bonzai çetesini araştırırken diğer yandan Faysal ve Ertan cephesinde işler düzelmeye başlar ve bu işten ilk paralarını almak üzeredirler. Tülay, Ertan yoluyla babasının hayatındaki sır perdesini aralamaya çalışırken Ertan'a bir adım daha yaklaşacaksa onun kim olduğunu, hayatını öğrenmek ister.

kaçak-45.-bölüm-2.jpg

Cemile eline geçirdiği fırsat sayesinde Faysal'ın evinde kalmanın anahtarını yakalayacak. Faysal, geçmişle yüzleşmek zorunda kalıp alacağı tehdit sonrasında Ertan'dan yardım isteyecek. Serhat, bonzai çetesinin izini sürerken hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır ve bu onu şaşırtır. 

kaçak-45.-bölüm-3.jpg

Artık atacağı adımlarda daha dikkatli olması gerekecektir. Yüzleşeceği kişi onun geçmişinde bıraktığını düşündüğü biridir.

KAÇAK'IN 44. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

ATV'nin polisiye ve gerilim yüklü dizisi Kaçak bu akşam 44. bölümü ile ekranlara gelecek. Serhat ve ekibinin Köstebekle kurduğu bağlantı onları yeni ipuçlarına mı götürecek yoksa başka bir labirente mi sokacak?

Serhat ve ekibinin Köstebekle kurduğu bağlantı onları yeni ipuçlarına mı götürecek yoksa başka bir labirente mi sokacak? Yeni görevleri Serhat ve ekibini nasıl etkileyecek? 

kaçak-44.-bölüm-1.jpg

Tülay'la aynı evi paylaşmanın gerginliğini yaşayan Cemile, abisi Faysal'dan Muhsin'le ilgili haberler almak ister. Soracağı her soru Faysal'ı daha da öfkelendirir. 

kaçak-44.-bölüm-2.jpg

Tülay, Ertan'a olan tavrından vazgeçip ona yeni kapılar açacak mı? Bu ilişkide babasına karşı olan çekingenliğinden nasıl sıyrılacak?

kaçak-44.-bölüm-3.jpg

Burak'ın, babasının ölümüyle ilgili ortaya attığı iddia Merve'yi endişelendirirken Serhat da olaydaki düğümü çözmelerine yardım edecek. Merve ve Serhat, Burak'la ilgili yeni arayışlara girecek.

GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Şahingöz ile ilk kez karşılaşacak olan Serhat ve ekibi yeni görevlerinde yanlış yollara sapmak üzeredirler.

Şahingöz onları aldıkları karardan vazgeçirmeye çalışırken aslında kendisi için karşı konulamaz bir hata yapmak üzeredir. Ertan konusunda Neriman ile dertleşen Tülay, her ne kadar saklamaya çalışsa da ondan hoşlandığını kendine itiraf etmek zorunda kalacak.

Babası ile ilişkisinde her geçen gün onun hayatını daha yakından tanırken karşısına çıkacak yeni insanlar onu şaşırtacak. Serhat bir yandan aldıkları yeni göreve odaklanmaya çalışırken oğlu Umut ve Merve aklını kurcalamaktadır.

Merve ile yaşadığı gerginlikler onu bir adım daha Merve'ye itmektedir. Ertan'ın ortaklık kuracağı yeni isimler onu Serhat ve ekibiyle karşı karşıya mı getirecek yoksa Ertan bunu fırsata çevirebilecek mi?


 KAÇAK'TA GEÇEN HAFTA NE OLDU?

Kaçak, yeraltı dünyasının en acımasız adamının oğlunu öldüren ve bu yüzden de kimliğini değiştirerek Anadolu'da ücra bir kasabada kahvecilik yapmaya başlayan eski bir polisin hikâyesini anlatıyor.

kaçak-42.-bölüm-1.jpg

kaçak-42.-bölüm-2.jpg

GEÇEN HAFTA KAÇAK'TA NELER OLMUŞTU?

Kel Sait, Serhat'a ulaşmaya çalışırken kendi sonunu hazırlayacak. Tülay'ın, babası Faysal'ın evine yerleşmesi iyileşmeyen yaraları derinleştirecek mi yoksa aralarındaki buzları mı eritecek? Cemile ve Muhsin, Faysal'dan af dilemeye cesaret edemeyecekleri için çareyi Tülay'la konuşmakta bulurlar. 

kaçak-41.-bölüm-2.jpg

Ertan, babası Faysal ile arasındaki düğümleri çözmeye çalışan Tülay'ın kafasını karıştırır. 

kaçak-41.-bölüm-3.jpg

Serhat, oğlu Umut'u kurtarmak için çıktığı uzun yolda ayrı hayatlara savrulduğu Merve ile yeniden yakınlaşacak mı? Oğlu Ömer ile evlat acısını yaşayan Serhat, Umut için de aynı korkuya kapılacak ve çaresizliğe düşecek. Serhat, yaşadığı zor durumla nasıl başa çıkacak?

KAÇAK 41. BÖLÜM 2. FRAGMANI