BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,89
ALTIN 2.429,92
HABER /  GÜNCEL

Kaan Taşerner kaç yaşında Diriliş Gündoğdu Bey geri mi dönüyor?

TRT 1'in reyting rekoru kıran dizisi Diriliş Ertuğrul bombası patlası! Geçen dönem diziye veda eden Gündoğdu Bey'i canlandıran oyuncu Kaan Taşaner diziye geri mi dönecek?

Abone ol

TRT'1'in reyting rekoru kıran ve çarşamba akşamlarının açık ara farkla en çok izlenen dizisi olan Diriliş Ertuğrul hakkında ortaya atılan bir iddia dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. 

TRT 1'in sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da Gündoğdu Bey karakteriyle ekrana gelen oyuncu Kaan Taşaner, senaryo gereği diziden ayrılmıştı ve vedası günlerce konuşulmuştu. 

GERİ DÖNÜŞ SİNYALİNİ VERDİ: Geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde gazetecilerle sohbet eden Kaan Taşaner, “Bildiğiniz gibi 'Diriliş Ertuğrul' dizisinden ayrılmıştım, tekrar dönüş yapabilirim. Şu an net bir şey yok, görüşmeler devam ediyor, bakalım bekleyip göreceğiz” diyerek sürpriz bir açıklama yaptı. 

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU: Dragos’un Ertuğrul Bey’i öldürmek için kurduğu tuzak Moğolların geldiğini öğrenmesi üzerine yine kendisi tarafından bozulmuştu. Ertuğrul Bey’i hedef alan bir oka kalkan olup onun canını kurtarmıştı. 

Herkes Zangoç’un kendini feda ettiğini düşünerek ona minnet duyarken Ertuğrul Bey bu durumdan şüphelenmişti.

Ertuğrul Bey’in elinde olan sandığın ve vergi altınlarının peşinde olan Moğollar, en zalim komutanlarından biri olan Alıncak’ı vazifelendirmişti. Ani bir baskınla Kayı obasına gelen Alıncak Ertuğrul Bey’in otağını ele geçirip esir almış, Osman’ı alıkoyarak bilinmeyen bir yere göndermişti.

KAAN TAŞANER KİMDİR? 
Kaan Taşaner, 23 Nisan 1979 tarihinde Antalya'da doğmuştur. Oyuncu Sacide Taşaner annesidir. 17 yaşında Antalya'da iken bir tiyatro topluluğunun kurslarına katıldı.

Konya, Selçuk Üniversitesi Dilek Sabancı Konservatuarı Tiyatro Ana sanat Dalı bölümünden mezun oldu. Kaan Taşaner, oyunculuğa ilk adımını, Karanlıkta ilk ışık Kubilay adlı tiyatro oyunuyla attı, ardından 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne aldı.

2004 yılında "Büyük Buluşma" adlı dizide rol alarak dizi hayatına başladı.

Kaan Taşaner , 2010 yılında Vedat Türkali'nin senaryosunu yazdığı "Fatmagül'ün Suçu Ne?" adlı dizide, Beren Saat, Engin Akyürek, Sumru Yavrucuk, Musa Uzunlar, Civan Canova, Fırat Çelik, Murat Daltaban, Buğra Gülsoy, Seda Güven, Deniz Türkali, Engin Öztürk, Esra Dermancıoğlu, Bülent Seyran ile birlikte oynadı.

2012 yılında "Kuzey Güney" adlı dizide Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy, Öykü Karayel, Merve Boluğur, Mustafa Avkıran, Semra Dinçer, Zerrin Tekindor, Hale Soygazi, Bade İşçil ile birlikte oynadı.