BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,97
ALTIN 2.435,21
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Engin Koç'un karısı Pınar Koç kaç yaşında çocukları kim?

Bir dönemin ünlü modellerinden biri olan Engin Koç özel hayatını kameralardan uzak yaşayan isimlerden birisi. 60 yaşında olan Engin Koç 29 Mayıs 2011 yılında Pınar Kıvrak ile evlendi. Turizimci olan eşi ile aralarındaki yaş farkı ise merak konusu oldu. Peki Engin Koç'un karısı Pınar Koç kimdir, kaç yaşında, mesleği ne?

Abone ol

Engin Koç bir dönem podyumlarda rüzgar gibi esen modellerden biriydi. Uzun süredir kameralardan uzak bir yaşan kuran Engin Koç 2011 yılında hayatımın aşkı dediği Pınar Kıvrak ile evlendi. Peki Engin Koç'un eşi Pınar Koç kaç yaşında, ne iş yapıyor? Daha önce iki kez evlenip boşanan Engin Koç'un eski eşleri yabancı uyrukluydu.

ENGİN KOÇ KİMDİR: Engin Koç, 27 Ağustos 1959 tarihinde İstanbul'da doğdu. Annesinin adı Gül Koç olan eski mankenin, Verda Araz adında bir de kız kardeşi var. Lise eğitiminden sonra eğitimine devam etmedi. 16 yaşında mankenliğe başladı ve 17 yaşında iken 1976 yılında Ajda Pekkan, Cüneyt Arkın, Seyyal Taner, Sezen Cumhur Önal'ın jüri üyesi olduğu Saklambaç Gazetesi'nin 'Mankenler Kralı' yarışmasına katılarak birinci seçildi.

KUAFÖRDE ÇIRAKLIK YAPTI: Koç, bir dönem Galatasaray'ın altyapısında voleybol oyunculuğu yaptı. 1973 yılında bir yıl süre kuaför salonunda çıraklık,1976 yılında ise sigortacılık yaptı. 2003 yılında emekliliğe ayrılan Engin Koç, 2004 Best Model Turkey yarışmasının İstanbul Princess Hotel'de yapılan ön elemelerinde Faruk Saraç, Şenay Akay, Sinemis Candemir, Zeynep Özal, Kıvanç Tatlıtuğ, Erkan Özerman, Müge Anlı, Ege, Engin Koç, Berk Oktay, Ece Sükan, Erol Albayrak, Ebru Ürün, Oğuz Müftüoğlu, Mert Kılıç, Nuri Özen, Şebnem Sürücü ve Adalet Çınar ile birlikte jüri üyeliği yaptı.

PINAR KIVRAK İLE EVLENDİ: Daha önce iki kez evlenip boşanan Koç'un eski eşleri yabancı uyrukluydu. Ardından, 2009 yılında internette tanıştığı turizmci ve oyuncu Pınar Kıvrak ile 29 Mayıs 2011 tarihinde evlendi. Bu evlilikten Burga adında bir oğlu olan Engin Koç, birçok sinema filmi ve dizilerde oynadı.

EMEKLİ MAAŞIMLA GEÇİNİYORUM: 59 yaşındaki manken geçenlerde verdiği röportajda iş teklifi gelmediği için emekli maaşı ile geçindiğini söylemişti.