BIST 9.530
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.476,58
HABER /  SPOR

Terim'e verilen rakam olay olmuştu! Lucescu'nun tazminatı şoke etti

TFF yönetiminin Lucescu’ya sözleşme feshi bedeli olarak 840 bin euro ödeyeceği bildirildi. Ancak Rumen basını Luce’nin TFF’den 6 milyon euro (36 milyon TL) tazminat alacağını iddia etti.

Abone ol

A MİLLİ Takımın üst üste aldığı başarısız sonuçlar sonrasında Türkiye Futbol Federasyonu, Rumen teknik adam Mircea Lucescu ile yollarını ayırma kararı almış ve önceki gün yapılan görüşmenin ardından 73 yaşındaki çalıştırıcının sözleşmesi feshedilmişti.

Luce ile yapılan görüşme sonrasında Rumen Hoca’ya 600 bin euro tazminat ödeneceği belirtilmişti. Ancak, dün gündeme gelen haberlere göre bu rakam 840 bin euro (5 milyon TL) olarak düzeltildi.

6 MİLYON TL TAZMİNAT ÖDENECEK
SPORX’in aktardığı bilgiye göre; Lucescu ile TFF yönetimi iki saatlik toplantı sonrasında 840 bin euroya el sıkıştı ve yollarını ayırma kararı aldı. Romanya basını da bu ayrılığı manşetlerine taşıdı. Ancak Rumenlerin iddiasına göre TFF, Luce’ye 840 bin euro değil, 6 milyon euro (36 milyon TL) tazminat ödeyecek.

TERİM'İN TAZMİNATI AYLARCA KONUŞULMUŞTU
Bu tazminat haberi doğru ise yer yerinden oynayacak. Keza Fatih Terim’in 8 milyon TL tazminat alması aylarca konuşulmuştu.