BIST 10.657
DOLAR 32,10
EURO 34,90
ALTIN 2.428,15
HABER /  GÜNCEL

JVC'den yeni ürünler tanıtıldı

JVC Otomobil Ses ve Görüntü Sistemleri Türkiye Distribütörü Murtaş Elektronik, 2005 yılı ürün gamını İstanbul Mövenpick Hotel'de düzenlenen seminerle tanıttı.

Abone ol

Murtaş Elektronik, yurt çapında yaklaşık 350 bayinin katıldığı "JVC Otomobil Ses ve Görüntü Sistemleri" seminerinde yeni ürünlerini tanıttı.

Otomobil Ses ve Görüntü Sistemleri pazarına sunulan ürünlerin sergilenmesiyle başlayan gecede Murtaş Elektronik Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Kurt yaptığı açılış konuşmasında firmanın hedefleri ve yeni ürünleriyle ilgili şunları söyledi;

"İleri teknolojisi ile Dünyada başı çeken JVC markasının, ülkemizde de çok önemli bir konumda olduğu yadsınamaz bir gerçektir. Bu durum öncelikle siz JVC ürünleri satıcıları, dolayısıyla hepimizin katkısı ile mümkün olmuştur. Benim inancım sonsuzdur ki, JVC markası ülkemizde daha da başarılı olacaktır."

JVC firmasının yurtdışından üst düzey yetkililerinin de katılımıyla gerçekleştirilen gecede, JVC Ortadoğu Başkanı Bay Yoshikazu YAMAMOTO da firmanın yeni ürünlerine değindi.

Yamamoto yaptığı konuşmada firmanın hedeflerini anlatırken şunları söyledi ; "... JVC benzersiz özelliklere ve sofistike dizayna sahip EXAD ürünlerini 2004 yılında pazara sundu. Yüksek teknoloji ve yenilikçi ürünlere aldığımız tepkiler olağanüstüydü. Bu yıl JVC, EXAD ürün gamını daha fazla genişletecek. Buna ek olarak , standart ürün gamımızda genişleyecek. JVC markası, Türkiye Otomobil Ses ve Görüntü Sistemleri pazarında halihazırda iyi bir pazar payına sahip olmasına rağmen, bu yıl ürünlerimize eklenen yeni özellikler mevcut pazar payımızın daha da artmasını sağlayacak. JVC'deki anahtar kelime ; yenilikçi olmaktır ve gelecek yıllarda hedeflediğimiz başarı piyasa gerçekleri ve isteklerine hızlı reaksiyon vermemizle mümkün olacaktır."

Gecede sanatçı Pınar Dilşeker de sahne alarak, konuklara keyifli saatler yaşattı. Bayilerin de danslarıyla renk kattığı gece Dansöz Bilgül Benay'ın performansıyla son buldu.

Kaynak: www.mynet.com