BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,92
ALTIN 2.432,44
HABER /  GÜNCEL

JR ekranlara geri dönüyor

80'li yılların meşhur dizisi Dallas'ın yeniden çekileceği ve JR'ı oynayan Larry Hagman'ın aynı rolde ekranlara geri döneceği açıklandı.

Abone ol

80'lere damgasını vuran Amerikan dizisi Dallas'ın kötü adamı JR, yeniden canlandırılması düşünülen dizinin çekiminde rol alacak.

Şu an 79 yaşında olan aktör Larry Hagman, Dallas dizisinde aile fertleri dahil herkesin arkasından çevirdiği oyunlarla dünya çapında şöhrete kavuşmuştu.

Amerikan televizyonu TNT, Teksas'lı petrol zengini Ewing ailesinin öyküsünü yeniden ekrana taşıyacağını duyurdu.

Üstelik, geri dönen yalnız JR değil. Bobby ve Sue Ellen karakterlerini canlandıran Patrick Duffy ve Linda Gray de yeni dizide boy gösterecek.

Yeni kuşak, yeni entrikalar

Dallas'ın öyküsü yeni dizide, Ewing'lerin çocukları John Ross ve Christopher Ewing arasında ailenin serveti ve geleceği üzerinde kopan fırtınalarla devam edecek.

Desperate Housewives dizisinin yıldızı Josh Henderson, John Ross karakterini canlandırıyor. Orijinal dizide bu karakter çocuk aktör Tyler Banks tarafından canlandırılmıştı.

Yeni nesil Dallas'ın pilot bölümleri için yazılan senaryonun arkasında 1992 yapımı The Mambo Kings filminin senaristi Cynthia Cidre var.

TNT, çekimlere ne zaman başlanacağını henüz açıklamadı.

ABD'de 1978'den 1991'e dek CBS televizyonunda yayınlanan orijinal Dallas, popüler kültürün kilometre taşlarından biri olmuştu.

1980 yılında ''JR'ı kim vurdu?'' sorusunun cevabını öğrenmek için 83 milyon televizyon seyircisi ekran başına geçmişti.

2006 yılında İngiltere'den yönetmen Gurinder Chadha'nın Dallas'ın sinema versiyonunu çekeceği ve JR rolünde John Travolta'yı oynatacağı açıklanmıştı.

Fakat daha sonra bu projeden ses seda çıkmadı. Gurinder Chadha, 2008'de verdiği bir mülakatta, filmin bir gün çekilmesi konusunda iyimser olduğunu söyledi.

Sırada Hanedan mı var?

Dallas 1980'lerin dizilerinden yeniden canlandırılması düşünülen tek örnek değil.

Hanedan (Dynasty) dizisinin yapımcıları da diziyi bu kez film olarak beyaz perdeye taşımayı düşünüyor.

Esther ve Richard Shapiro, Blake Carrington karakterinin geçmişine dönecek, 1960'larda geçen bir fikir üzerinde çalışıyor.

Joan Collins ve John Forsythe'ın başrollerini oynadığı dizi, 1981 ile 1989 arasında yayınlanmıştı.