BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,80
ALTIN 2.443,51
HABER /  SPOR

Josico Fenerbahçede

Villareal'den transfer edilen Josico İstanbul'a geldi. Ayağının tozuyla ilk demecini verdi..

Abone ol

Fenerbahçemizin yeni transferi Jose Joaquin Moreno Verdu(Josico) İstanbul'a geldi. Josico, havalimanında yaptığı ilk açıklamada, Fenerbahçe'de olmaktan dolayı mutlu olduğunu ve Fenerbahçe için elinden geleni yapacağını söyledi.

Madrid'den kalkan bir uçakla bugün saat 16.30 sularında Atatürk Havalimanı'na gelen Josico, burada İdari İşler Menajerimiz Volkan Ballı tarafından karşılandı.

Havalimanında ilk açıklamasını canlı yayında FB TV'ye yapan Josico,"Fenerbahçe'de olmaktan dolayı mutluyum. Bu takımın içinde, takım için elimden geleni yapmak istiyorum" diyerek sözlerine başladı.

FENERBAHÇE'Yİ BİLİYORUM

Josico daha sonra "Tanıdığım kişilerin takımın içinde olması önemli. Takım içinde Güiza, Aragones, Uruguay ve Şilili arkadaşlarımızla aynı dili konuşacak olmamız benim için bir avantaj. Tabii ki Fenerbahçe'yi biliyorum, bilgim var. Fenerbahçe'nin her zaman hedefleri olan bir takım olduğunu biliyorum. Amacımız bu hedefler doğrultusunda çalışmak" diye konuştu.

FB TARAFTARI TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ

Josico taraftarlarımız hakkında ise, "Tükiye'de Villareal forması altında değişik takımlara karşı oynadım. Taraftar yapısını tahmin edebiliyorum. FB taraftarının da Türkiye'nin en iyi taraftarı olduğunu biliyorum" dedi.
Güiza gibi özellikle yaptığı bir gol sevinci olmadığını söyleyen Josico, "Çok fazla gol atan biri değilim ama, attığım zaman spontane bir sevinme biçimi olur" dedi.

SAHA İÇİNDE SAVAŞMAYI SEVEN BİRİYİM

Josico, havalimanında daha sonra basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise, "Buraya gelmeden önce Fenerbahçe'nin hedeflerini başarılarını biliyordum. Özellikle geçen sene elde edilmiş başarıları biliyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağız. Çıtayı yukarıya çıkaracağız. Geçen sene kazanılmamış bir şampiyonluk ve Türkiye Kupası şampiyonluğu çok önemli. Bu hedefler doğrultusunda yürüyeceğiz. Saha içinde çok savaşmayı ve çalışmayı seven biriyim. Fenerbahçe formasını üzerine geçirdiğim andan itibaren, Fenerbahçe taraftarıyla bütünleşeceğimi biliyorum" dedi.