BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,93
ALTIN 2.425,80
HABER /  GÜNCEL

Haşema ile Bodrumda işin ne?

Haşemalı bayanların plajda tacize uğraması konuşuluyor. Eleştiri okları muhafazakar kesime yöneldi.

Abone ol

Balçiçek Pamir türbanlı bayanlara yönelik baskıyı yazdı, mahalle baskısı tartışmaları yeniden alevlendi. Bugün gazetesinden Nuh Gönültaş olaya farklı bir pencereden baktı.

diyen yazar, çuvaldızı muhafazakar kesime batırdı. Dini hassasiyetleri olanların çıplakların bulunduğu plajlarda dolaşmasına tepkili..

"(...) Balçiçek Pamir yazdı ve dedi ki, "Bunlar da türbanlı kadınlara yapılan baskı örnekleri..."

Bodrum'da haşemalı iki genç kız sahilde yürüyormuş. Mayolu kadınlar bunlara laf atmaya başlamış, şunlara bak buralara kadar geldiler demişler. Ve kadınlar birbirleri ile söz dalaşı yapmaya başlamışlar!

Zıt kutuplar birbirini çekmesi gerekirken insanlar arasında bunun tersi oluyor. Zıt kutuplar birbirini itiyor. Aynı yerde bulunmaya tahammül edemiyor insanlar.

Fakat şunu söyleyeyim: Haşema (Hakiki Şeriat Mayosu) giyecek kadar dini hassasiyetleri olan insanların Bodrum plajlarında ne işi var, bir.

İki, Milletin senin vücudunu görmesi günah da haşemalı birinin diğerlerinin vücutlarını görmesi sevap mı?

Bodrum plajında kadınlar ip mayolarla, erkekler slip mayolarla dolaşacak. Arada bizim birkaç haşemalı hanım veya erkek nasıl olsa üzerimizde haşema var diye kendilerini beri sayacaklar...

Bu ülkede çıplaklar kampı olduğu gibi, tamamen dindar insanların gidebileceği oteller de var, hem de beş yıldız. İlla haşema ile Bodrum plajlarında boy göstermek gerekmiyor.

Kimse kimseye bu baskıyı yapamaz herkes istediği yere gider diyorsanız, haklısınız tabi, gidin. Bir ara haşemanız ile çıplaklar kampına da uğrayın, orada daha fazla dikkat çekersiniz.

Gidin tabi, kim tutar sizi?