BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.439,53
HABER /  GÜNCEL

Ferda Paksüt şüpheli çıktı

Ferda Paksüt adliyedre iki saat ifade verdi. Çıkışta konuşmayan Paksüt'ün oldukça sinirli olduğu gözüktü.

Abone ol

Ferda Paksüt sabah saatlerinde verdiği ifadenin ardından Adliye’den çıkışta basın mensuplarına, avukatının getirdiği yasak nedeniyle konuşmayacağını söyledi.

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt'ün eşi Ferda Paksüt, ''Ergenekon Soruşturması'' kapsamında talimatla ifade verdi.

Ferda Paksüt'ün tanık olarak değil şüpheli olarak dinlendiği öğrenildi. Paksüt'ün çıkışta çok sinirli olduğu gözlendi..

Ferda Paksüt, terör ve organize suçlara bakmakla görevli Cumhuriyet Savcısı Mustafa Bilgili'ye ifade vermesinin ardından, Osman Paksüt ve avukatı Bülent Acar ile Ankara Adalet Sarayı binasından çıktı.

Ferda Paksüt, adliye çıkışında basın mensuplarının ısrarlı soruları karşısında, ''Arkadaşlar, avukatım konuşma yasağı koydu. Şu andan itibaren konuşmuyorum. Avukatım sayın Bülent Acar'a sorun. Arkadaşlar lütfen rahat olalım. Yaptığınız işe saygı duyuyorum ve şu anda susuyorum. Arkadaşlar şu sıcakta siz de görev yapıyorsunuz, zor şartlar altında'' diye konuştu.

Paksüt, daha sonra eşi Osman Paksüt ve avukatı Bülent Acar ile bir taksiye binerek, adliyeden ayrıldı.

EŞİ DESTEK İÇİN GELDİ

Ankara Adliyesine eşi Osman Paksüt ve avukatı Bülent Acar ile birlikte geldi. Soruşturmaya ilişkin yorum yapmayan Ferda Paksüt, basın mensuplarına “Siz ne biliyorsanız, ben de onu biliyorum. konunun esasını içerde öğreneceğiz” dedi.

Anayasa Mahkemesi Başkanvekili Osman Paksüt de adliyeye eşine destek olmak için geldiğini söyledi. Ferda Paksüt, terör ve organize suçlara bakmakla görevli Cumhuriyet Savcısı Mustafa Bilgili’ye ifade verdi. Paksüt, savcı Bilgili’nin odasına eşi Osman Paksüt ve avukatı Acar ile birlikte girdi. İfade verme işlemi başladıktan sonra Osman Paksüt odadan dışarı çıktı.