BIST 10.755
DOLAR 32,24
EURO 34,88
ALTIN 2.424,88
HABER /  MAGAZİN

Jolie ve Pittin son kararları

Angelina Jolie ve Brad Pitt, evlilik planları yaptıkları yönündeki haberleri yalanladı.

Abone ol

ABD'li ünlü sinema oyuncuları Angelina Jolie ve Brad Pitt, evlilik planları yaptıkları yönündeki haberleri yalanladı. Ünlü çift, şimdilik yalnızca yeni doğan bebekleri ve diğer 2 çocuklarıyla ilgilenmek istediklerini söylediler.

Namibya'nın kıyı kasabalarından Swakopmund'da düzenledikleri basın toplantısında Jolie, "Evlilik planları yapmıyoruz. Odak noktamız çocuklar ve kendimizi hem birbirimize hem de çocuklarımıza adamış durumdayız. Bunun ötesinde, bir tören bizim için bir anlam ifade etmiyor" diye konuştu.

Bebeklerinin doğumunun ardından ilk kez kameralar önüne çıkan çift, sağladıkları mahremiyet ve huzurlu ortam için Namibyalı yetkililere teşekkür etti. Pitt, "Burada ailemiz için çok özel, huzur dolu zaman geçirdik. Hem ülkenizi keşfettik, hem de kızımız Shiloh burada dünyaya geldi" dedi.

Bu arada çiftin bebeğinin resim haklarını ellerinde bulunduran 'People' ve 'Hello!' dergilerinin İngiltere'de, Jolie, Pitt ve bebeği birarada gösteren bir fotoğraf yayınlayan 2 internet sitesine karşı yasal işlem başlattığı belirtildi.