BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  OTOMOBİL

Jeep Renegade'in Türkiye tarihi açıklandı

Jeep’in yeni modeli Renegade Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünyaya tanıtıldı.

Abone ol

Jeep’in merakla beklenen yeni modeli Renegade, bu yıl 84. kez kapılarını açan Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünyaya tanıtıldı.

İtalya’da üretilen ilk Jeep modeli olan Renegade, markanın yeni amiral gemisi unvanını alacak.

16 farkl motor-şanzıman ikilisi sunan ve dünya klasında on-road ve sınıfının en iyi off-road sürüş dinamiklerini sunan Renegade, 2014’ün son çeyreğinde Avrupa ile beraber Kasım ayında Türkiye pazarında da yerini alacak. Otomobil Türkiye pazarına ilk etapta, 1.4 litrelik benzinli 140 bg ve 1.6 litrelik dizel 120 hp motor seçenekleriyle sunulacak. Aracın 1.4 benzinli versiyonunda yer alan otomatik vites seçeneği ise 2015 yılının Mart ayında pazardaki yerini almış olacak.

Jeep ürün gamının dünya çapında genişlemesinde yeni bir adım olması için tasarlanan Jeep Renegade, markanın mirası ile yenilikçi tasarım anlayışını, genç ve maceracı ruhları cezbetmek için biraraya getiriyor. Renegade’in güçlü ve agresif dış görünümü, yüksek kaliteli malzemeler, ilham verici renk seçenekleriyle tamamen yeni ve enerjik iç mekânıyla, geçmişin efsanevi 1941 Willys MB’ye dayanan MY Sky açılır tavan sistemiyle özgürlük sunuyor.

Enerjik ve sağlam tasarımıyla dikkat çeken yeni model, yenilikçi teknolojik özellikleri, 6.5 inçlik dokunmatik ekran multimedya komuta merkezine sahip ileri UConnect sistemi, kişiselleştirilebilir 7 inç renkli TFT teknolojili göstergeleri, Türkçe navigasyonu, Bluetooth, USB girişi sağlayan eğlence sistemiyle fark yaratmayı amaçlıyor.

Hızlı büyüyen bir dünya markası olan Jeep için, Amerika’da tasarlanan ve İtalya’da üretilen Renegade, 70’in üzerinde gelişmiş güvenlik özelliğiyle, 100’den fazla ülkede müşteri beklentilerinin ötesine geçmek için, 2014’ün son çeyreğinde tüm Avrupa yollarında yerini alacak.