BIST 10.046
DOLAR 32,52
EURO 34,76
ALTIN 2.399,94
HABER /  GÜNCEL

Jandarmaya canlı bombayla saldırdılar

Terör örgütü PKK bu kez Antalya Göynük Jandarma Komutanlığı'na canlı bombayla saldırdı...

Abone ol

Terör örgütü PKK'nın Kandil'de bomba eğitimi verdiği 40 teröristi Türkiye'ye soktuğu haberlerinin mürekkebi kurumadan ilk patlama dün Antalya'da meydana geldi.

Göynük Jandarma Karakol Komutanlığı'nı hedef alan terör örgütünün canlı bomba saldırısı bu kez ucuz atlatıldı.

HAİN SALDIRININ FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN...

 37 BOMBACI HALA ARAMIZDA...
Polis ve Jandarma, PKK'nın eylemsizlik kararını kaldırmasının ardından bomba eğitimi almış 40 teröristi metropollere bombalı saldırı düzenlemesi için gönderdiği bilgisi 81 ilde güvenlik güçlerini alarma geçirmişti!
Ayrıntıları okumak için TIKLAYIN...

Göynük Jandarma Karakol Komutanlığı’nı önündeki kontrol noktası önünde büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. Kontrol kulübesi havaya uçarken, kontrol noktasıyla karakol arasındaki otomobiller büyük hasar gördü.

İlk belirlemelere göre karakola girmeye çalışan canlı bomba, kontrol noktasından geçemeyince üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdi. Olayda canlı bomba parçalanarak ölürken bir uzman çavuş yaralandı. Olay yerine sağlık ekibi ve ambulanslar sevk edildi.

'Canlı bomba’ eyleminde yaralanan 2’nci kişinin minibüs şoförü Mehmet Ali Güngör olduğu öğrenildi.

Patlamanın ardından olay yerine gelen özel kıyafetli bomba imha uzmanları, ikinci bir patlama ihtimaline karşı çevrede geniş çaplı arama yaptı. Bu arada uzaktan kumandalı patlayıcı ihtimaline karşı olay yerinde jammer kullanıldı.

Soruşturma yapan jandarma ekipleri ise belediyeye ait MOBESE kameralarının ve çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarının çektiği görüntülere de el koydu.